Nico recunoaște faptul că a fost foarte geloasă, în relația de cuplu: Este un lucru pe care nu l-am ascuns

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Nico, Facebook
Sursa foto: Nico, Facebook

Nico se bucură de o relație ce durează de aproximativ 25 de ani, dar care au fost și momente de gelozie.

Nico este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, având una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc. După 25 de ani petrecuți alături de partenerul ei, artista recunoaște că, de-a lungul timpului, a avut mai multe momente în care a fost geloasă în relația de cuplu, dar acum spune că i-a trecut.

"Da, este un lucru pe care nu l-am ascuns și l-am făcut public pentru că mi-am dorit că exemplul meu să fie luat drept „Așa nu!”. Cred că, odată cu maturizarea mea, a relației noastre de cuplu, am scăpat de acest defect. Până la urmă, noi eram în permanență împreună, acasă, pe scenă, așa că erau nefondate toate momentele mele de gelozie. Consider că cea mai importantă este comunicarea, așa că cei sau cele care sunt geloși/ geloase ar trebui să comunice mult, foarte mult, dacă într-adevăr își doresc să salveze o relație.", a declarat Nico, potrivit ego.

Care este secretul din relația celor doi

"Așa cum spuneam, avem o relație matură și bazată pe încredere, așa că ne știm aceste informații, însă fără ca acest lucru să însemne o activitate de control a unuia asupra celuilalt, ci o eficientizare a timpului.

Grija unuia față de celălalt este mult mai puternică acum. Când suntem plecați, fiecare cu treabă, ne sunăm fără motiv, pur și simplu să vedem dacă suntem bine, dacă avem nevoie de ceva. Relația noastră a evoluat frumos și cred că activitatea noastră comună ne-a unit din ce în ce mai mult.", a mai dezvăluit ea.

Ce relație este între Nico și Luminița Anghel

Artista a dezvăluit faptul că între ea și Luminița Anghel este o relație foarte apropiată de prietenie, pandemia fiind cea care a reușit să le unească și mai tare.

"Da, suntem foarte bune prietene, bineînțeles că ne cunoaștem de ani buni, am împărțit scena de foarte multe ori și ne întâlneam destul de des la spectacole, prin țară. Însă, perioada care ne-a apropiat mai mult a fost cea de la debutul pandemiei, când am început să vorbim mai des la telefon, să facem schimb de rețete culinare, de filme, de muzică. Mă bucură foarte mult relația noastră de prietenie și suntem foarte des împreună și la festivalurile de copii, unde suntem invitate în calitate de jurați.", a mai spus artista.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel