Nicki Minaj recunoaște că a avea un copil i-a pus la încercare căsnicia

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Nicki Minaj / facebook VMA MTV
Foto: Nicki Minaj / facebook VMA MTV

Nicki Minaj a recunoscut că "lucrurile au devenit dificile" după ce ea și soțul ei, Kenneth Petty, și-au întâmpinat primul lor copil.

Rapperița Super Bass s-a destăinuit despre "nivelul de anxietate" pe care l-a experimentat după ce și-a întâmpinat fiul, pe care îl numește Papa Bear, împreună cu soțul ei, Kenneth.

"Nu voi minți, lucrurile au devenit dificile între noi", și-a amintit Nicki despre căsnicia ei după nașterea fiului ei, care acum are trei ani. "Din cauza istoriei noastre, cred că știam că vom trece peste asta. Dar nu există așa ceva ca încrederea în a fi părinte".

"Mi-aș fi dorit ca cineva să-mi fi spus - deși sunt sigură că nu aș fi fost capabilă să înțeleg - că există un nivel de anxietate și crezi că va dispărea, dar de fapt devine și mai înfricoșător", a continuat femeia de 40 de ani. "Atât de des te gândești: Nu știu cum să fac asta!".

În altă parte a interviului, Nicki a împărtășit detalii despre căsnicia sa cu Kenneth, pe care l-a cunoscut când era în liceu.

"Pentru că îmi cunosc soțul de atât de mult timp, există o ușurință pe care o avem unul cu celălalt", a împărtășit artista. "Ne facem să râdem unul pe celălalt. Suntem caraghioși. Și ne amintim mereu de o poveste veche".

Nicki, născută Onika Mara, și Kenneth, în vârstă de 45 de ani, au urmat amândoi cursurile liceului LaGuardia din New York, unde s-au întâlnit pentru scurt timp. După ce au pierdut legătura, cei doi s-au reîntâlnit în 2018 și s-au căsătorit în anul următor. Ei și-au întâmpinat fiul în septembrie 2020.

"Dacă ar fi fost un tip pe care l-aș fi întâlnit ca Nicki Minaj, cred că aș fi simțit că m-ar fi plăcut pentru că sunt Nicki Minaj, și ce dacă nu arăt ca Nicki Minaj în fiecare zi?", a continuat rapperul Starships. "Iar asta, combinat cu sarcina, probabil că m-ar fi înnebunit".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience