Nicki Minaj, arestată în Amsterdam. Fanii o așteptau în Manchester pentru un concert

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Fanii lui Nicki Minaj au fost dezamăgiți și furioși după ce concertul pe care artista americană trebuia să îl susțină la Manchester a fost anulat în ultimul moment.

Motivul anulării a fost arestarea lui Minaj pe Aeroportul Schiphol din Amsterdam.

Nicki Minaj a fost arestată pentru suspiciuni de export de droguri ușoare. Ulterior, a fost amendată și i s-a permis să-și continue călătoria, a declarat poliția olandeză. Cu toate acestea, artista nu a reușit să ajungă la timp în Manchester pentru concertul programat sâmbătă seara, lăsând 20.000 de fani pe stadion în așteptarea ei.

Imogen Pope, în vârstă de 18 ani, din Newton-le-Wilows, Merseyside, a fost extrem de dezamăgită: „Am cheltuit 150 de lire pe bilet și mi-am luat o zi liberă de la serviciu. Am așteptat aproape trei ore și ni s-a spus că nu va avea loc. Sunt foarte furioasă.”

Ellis Day, 17 ani, din Cheshire, a spus că este „complet devastată”: „Am venit aici, am petrecut întreaga zi pregătindu-ne, pentru a vedea că se întâmplă asta. Este dezamăgitor când aveam speranțe și am cheltuit bani și ni s-a spus chiar în ultimul moment că ea nu va veni.”

Fanii au fost lăsați să intre pe stadion la ora locală 19.00, sperând că evenimentul se va desfășura, până când, în jurul orei 21.30, a fost anunțată amânarea concertului. Anunțul a venit chiar la ora la care Minaj era așteptată să urce pe scenă, generând huiduieli din partea publicului înainte ca toată lumea să părăsească stadionul.

Videoclipuri postate pe rețelele sociale și datele de zbor arată că avionul care o transporta pe Minaj era încă în Amsterdam când spectacolul de la Manchester a fost amânat. Unii fani au întrebat de ce show-ul nu a fost anulat mai devreme, la ora 17.00, când s-a aflat de arestarea artistei.

Acest incident este cel mai recent dintr-o serie de probleme pentru noul stadion de 450 de milioane de lire, care a fost obligat să amâne și alte spectacole recente, inclusiv cele susținute de Olivia Rodrigo, Take That și Peter Kay, din cauza întârzierilor și problemelor tehnice.

Olivia Gibson, 21 de ani, din Newcastle, a declarat că acum este o „fostă fană” și că Minaj are obiceiul să întârzie: „Ar fi trebuit să-și rezerve mai mult timp pentru călătorie.” Alți fani au susținut că nu este vina artistei și că organizatorii ar fi trebuit să anunțe publicul din timp.

Pe rețelele sociale, Nicki Minaj a dezvăluit că a petrecut între cinci și șase ore într-o celulă și că a ajuns la hotelul din Manchester în jurul miezului nopții. „Planul lor de a nu mă lăsa să urc pe acea scenă a reușit”, a scris ea pe X, fără a preciza la cine se referă. „Vă rog să acceptați scuzele mele profunde și sincere. Au știut clar cum să mă rănească astăzi, dar va trece și asta.”

Artista a promis că va anunța data reprogramării concertului duminică, oferind un „bonus suplimentar” celor care dețin deja bilete. Minaj are deja programat un alt concert la același stadion joi.

Anterior, Nicki Minaj a filmat o parte din arestarea ei, postând videoclipurile pe rețelele de socializare sâmbătă după-amiază. În imagini, un ofițer de poliție pare să fie auzit spunându-i: „Sunteți arestată”, în timp ce ea nega că ar avea droguri asupra ei.

Organizatorii concertului au transmis un comunicat în care au precizat: „Spectacolul programat al lui Nicki Minaj de la arena Co-op Live din Manchester de sâmbătă, 25 mai, a fost amânat. Biletele vor rămâne valabile pentru data reprogramată.” Ei au subliniat că, în ciuda eforturilor lui Nicki de a găsi o soluție pentru a susține spectacolul, evenimentele au făcut imposibil acest lucru.

Nicki Minaj urmează să își continue turneul duminică la Birmingham, urmând să ajungă la Londra și Glasgow, înainte de al doilea concert programat la Manchester joi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel