Nicki Minaj a anulat participarea la Jingle Ball pentru a-și finaliza albumul

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Nicki Minaj / facebook VMA MTV
Foto: Nicki Minaj / facebook VMA MTV

Nicki Minaj s-a retras de la un spectacol la Jingle Ball pentru a-și acorda timp să își finalizeze noul album.

Artista în vârstă de 40 de ani ar fi trebuit să urce pe scenă pentru evenimentul festiv din Chicago, Illinois, luni (04.12.23), dar și-a anulat apariția în ultimul moment, explicând că are nevoie de mai mult timp pentru a se concentra asupra lansării noului său album „Pink Friday 2”, care a fost amânat de două ori anterior.

Într-o postare pe X - anterior cunoscut ca Twitter - ea a scris: „Trebuie să vă spun ceva. Un ultim lucru. Sper că nu vă întristează. Nu voi putea să cânt mâine la #Chicago pentru Jingle Ball. Eram atât de entuziasmată să vă văd. Vă rog să acceptați cele mai sincere scuze. O să recuperez pentru voi în opririle mele din Chicago ale turneului meu la începutul anului viitor. Detalii urmează."

Cu toate acestea, Nicki a confirmat că prietenul ei, Lil Wayne, a fost de acord să-i ia locul și să cânte în locul ei. Ea a adăugat: „Fratele/șeful meu iubit a intervenit pentru mine astfel încât să nu fiu nevoită să amân albumul. Numele lui este Lil Wayne, cunoscut și sub numele de GOAT. El va cânta mâine la spectacolul din Chicago."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel