Nicki Minaj anulează concertul din România cu câteva ore înainte din motive de „siguranță” - The Independent

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Nicki Minaj a anulat concertul programat la Saga Festival din București, România, cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă, invocând „motive de siguranță” legate de protestele locale. Anunțul a venit la doar o zi după ce concertul ei din Dublin a fost scurtat din cauza ploii.

Minaj, în vârstă de 41 de ani, care recent a reprogramat un concert la Manchester și a anulat altul la Amsterdam în urma unei arestări pentru posesie de droguri, a fost sfătuită de echipa sa de securitate să nu călătorească în România. Raperița a comunicat anularea prin intermediul rețelei X (anterior Twitter), scrie The Independent.

„Din grijă pentru bunăstarea echipei mele și a mea, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu călătoresc la festivalul din România în această seară din motive de siguranță legate de protestele din zonă,” a scris Minaj. „Aștept cu nerăbdare să vă văd într-un alt moment. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii bune pentru a ajunge acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu țin cont de sfatul securității în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin.”

Organizatorii Saga Festival au confirmat anularea pe Instagram, exprimându-și dezamăgirea. „Cu inima grea, trebuie să anunțăm că Nicki Minaj tocmai și-a anulat performanța din motive de siguranță pentru ea și echipa ei în România,” au declarat aceștia. „Aceasta nu are legătură cu Saga și este dincolo de puterile noastre. Vestea ne-a lăsat pe toți devastați și știm că este o mare dezamăgire pentru toți voi, la fel cum este pentru noi.” Ei au menționat, de asemenea, că biletele neutilizate pentru concert vor fi rambursate.

Fanii și-au exprimat frustrarea și dezamăgirea pe rețelele sociale. Un fan a scris: „Vreau doar să clarific că principalul motiv pentru care oamenii vin la acest festival este să te vadă performând live. Faptul că ai anunțat că nu vei veni CU O ORĂ înainte de concert este DEZGUSTĂTOR!” Un altul a pus sub semnul întrebării validitatea motivelor de securitate, întrebând: „Ce proteste? Protestele sunt mâine și departe de concert. De fapt, nu trebuie nici măcar să traversezi Bucureștiul pentru a ajunge la aeroport de la concert. Este o prostie și lipsă de respect față de fanii tăi.”

Deși Minaj nu a specificat la care proteste se referă, TMZ a raportat că un protest în oraș pentru a contesta politicile fiscale ale guvernului era programat pentru luni dimineață.

Controversa urmează după un alt eveniment dezamăgitor pentru fanii lui Minaj în Dublin, unde concertul ei de la Malahide Castle a fost scurtat. Programat să înceapă la ora 20:00 și să dureze două ore, spectacolul a văzut-o pe Minaj ajungând cu o oră și jumătate întârziere, lăsând fanii așteptând în ploaie. Ea a performat apoi doar timp de 45 de minute. Fanii au cerut rambursări pe rețelele sociale, cu unul scriind: „Sper că oamenii la Nicki Minaj în seara asta la Dublin vor primi un ramburs. @NICKIMINAJ ar trebui să-i fie rușine, venind cu puțin înainte de ora 22:00, o oră și jumătate întârziere, cântă de două ori și apoi pleacă să se schimbe cu 15 minute înainte de ora limită. Fără respect pentru fani.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel