Nicki Minaj a făcut primele declarații după arestarea la aeroportul din Amsterdam

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Pe 25 mai, cântăreața americană Nicki Minaj a fost arestată la aeroportul Schiphol din Amsterdam, fiind suspectată de posesie de droguri ușoare. Incidentul a avut loc cu doar câteva ore înainte ca artista să susțină un concert în Manchester.

Din păcate pentru cei 20.000 de fani care o așteptau, spectacolul a fost amânat. Nicki Minaj a postat pe rețelele de socializare că bagajele i-au fost confiscate fără acordul ei și chiar a filmat unul dintre funcționarii de la aeroport.

„Au încercat să mă împiedice să vin la fiecare spectacol. Mi-au luat bagajele înainte să le văd. Le-au pus în avion. Acum spun că așteaptă la vamă. Așa arată când oamenii sunt plătiți cu bani mulți pentru a încerca să saboteze un turneu după ce toate celelalte au eșuat. Tot ceea ce au făcut este ilegal”, a scris Nicki Minaj pe pagina sa personală de Instagram.

Ea a mai afirmat că un angajat al securității aeroportului i-a cerut să facă o „declarație fără prezența unui avocat” după ce au descoperit niște țigări în „gențile pe care nu aveau voie să le confiște”. Faptul că evenimentul a avut loc în Olanda, unde consumul de marijuana este legal, a surprins-o pe artistă, care a sugerat că este victima unui sabotaj.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel