Nici n-a început încă, dar Sebastian Dobrincu se vede câștigătorul Survivor: Voi dubla suma

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Sebastian Dobrincu, tânărul afacerist cunoscut din poziția de jurat la „Imperiul Leilor”, unul dintre cei mai tineri milionari din lume, se numără printre cei 12 „faimoși” care vor participa la Survivor.

 

„Ce poate fi mai frumos decât să te autodepășești? Eu asta am căutat toată viața, asta caut în continuare. Poate sună un pic ciudat, dar nu sunt foarte multe lucruri în viață care mă mai mișcă atât de mult. O provocare de genul e binevenită. Sunt extremist: am plecat la 17 ani de acasă, cu ghiozdanul în spate, m-am aruncat în New York, nu cunoștem pe nimeni, nu cunoșteam orașul. Am dormit pe jos, am mâncat de pe o zi pe alta, ce prindeam cu banii pe care îi aveam… E a doua oară când plec din țară și mă duc să fac foamea. Sunt curios să văd cum e să mă deconectez total. Ce poate fi mai frumos decât să te arunci în necunoscut?”, a declarat Sebastian Dobrincu, potrivit știrileprotv.ro.

Sebastian Dobrincu a declarat că a dubla suma și va dona toți banii, în cazul în care va câștiga competiția.

„Când am aflat că e un premiu în bani, de 100.000 de euro, mi-a dat o motivație în plus. Pentru că vreau să fac din prezența mea o cauză socială. Dacă o să fiu fericitul câștigător, o să dublez suma, o să mai pun 100.000 de euro de la mine și o să-i donez.”, a mai spus Sebastian Dobrincu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel