Neymar s-a apucat de plâns după șocul Brazilia - Croația / Foto în articol

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Sport

Selecţionata Croaţiei, vicecampioana mondială, a învins formaţia Braziliei cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, vineri, pe Education City Stadium din Doha, într-un meci în care scorul a fost egal, 1-1 (0-0, 0-0), după prelungiri.

Cvintupla campioană mondială a fost echipa care şi-a creat mai multe ocazii de gol, dar Croaţia a reuşit să se impună din nou la loviturile de departajare, demonstrând un psihic de fier.

Neymar (105+1) a deschis scorul în prelungiri pentru Selecao, dar Bruno Petkovic (117) a egalat, pentru ca la loviturile de departajare să rateze Rodrygo şi Marquinhos, în timp ce croaţii au transformat tot, prin Nikola Vlasic, Lovro Majer, Luka Modric şi Mislav Orsic. Vezi detalii aici!

Neymar l-a egalat pe Pele după meciul cu Croația, dar Brazilia pleacă acasă de la Mondialul din Qatar

Prin urmare, starul legitimat la PSG a ajuns la un număr de 77 de goluri pentru naționala Braziliei și i-a egalat recordul legendarului Pele, de cel mai bun marcator din istoria naționalei Braziliei. Însă, Neymar nu s-a putut bucura de această realizare și a izbucnit în lacrimi, după meciul pierdut cu Croația. 

Foto

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel