Neversea 2023. Lista completă a artiştilor care vor urca pe scenă şi programul pe zile

radiodcnews Team | Dată: 09 iun 2023, 07:48 | Categorie: Știri
Concert. Foto: Pexels.com
Concert. Foto: Pexels.com

Organizatorii Neversea au anunțat numele artiștilor care vor urca pe trei dintre scenele festivalului și programul pe zile.

Pentru a vă planifica experiența de la malul Mării Negre și a vă asigura că nu veți rata niciunul dintre show-urile artiștilor preferați, fanii pot consulta programul complet al festivalului NEVERSEA. Evenimentul se va desfășura în acest an între 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța, și va aduce peste 150 de artiști autohtoni și internaționali, atrăgând zeci de mii de spectatori.

Cu o durată de 4 zile și 4 nopți pline de distracție, acesta este cel mai mare festival de pe o plajă din Europa. Pe lângă decorurile spectaculoase, acrobați, show-uri de lumini și pirotehnice, precum și alte surprize, DJ și artiști de top la nivel național și internațional vor transforma plaja într-un adevărat paradis muzical.

SMILEY, ALEXANDRA STAN ȘI MARIO FRESH URCĂ PE SCENA PRINCIPALĂ A FESTIVALULUI

Pe scena principală, artiștii internaționali Julian Jordan și Regard urcă în lineup, alături de J Balvin, Lil Uzi Vert, Lil Pump, CKay, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet și mulți alții. Artiștii apreciați la nivel național completează lineup-ul: Adrian Șaguna, Alex Super Beats, Alexandra Stan, Arias, DJ Dark & Mentol, Mario Fresh, Partydul Kiss FM, Pascal Junior și Smiley. 

La scena DayDreaming vor răsuna până la răsărit și beat-urile lui Akos, Ales Andru, Alex Twin, Arkadyan, Dizharmonia, Dubfire, Emanuel Satie, Glauco Di Mambro, Guy Mantzur, Julian M, Layla Benitez, Lee Burridge, Maya Mar, Rampue Live, Themba, Tooker Live, Vizan. 

Fanii muzicii trap, rap sau hip-hop se vor bucura și de show-urile artiștilor: Bad and Boujee, FC DNB, Serotone, ZO, anunțați pentru scena THE ARK. 

Programul pe zile pentru fiecare dintre cele trei scene se regăsește aici

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience