Nepoata lui Elvis a devenit „doula de moarte”

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Nepoata lui Elvis a devenit „doula de moarte”
Nepoata lui Elvis a devenit „doula de moarte”

Ce înseamnă „doula de moarte”?

Riley este fiica lui Danny Keough și al regretatei Lisa Marie Presley, singurul copil al lui Elvis Presley. Actriţa a suferit mai multe tragedii de-a lungul vieţii. Nu a avut niciun fel de relație cu bunicul ei celebru, şi asta pentru că Regele Rock & Roll s-a stins din viaţă când ea nici măcar nu era născută, pe când Lisa Marie avea doar 9 ani. 

În 2020, fratele actriței, Benjamin Keough, s-a sinucis, iar asta a devastat-o pe Riley. „Când ești în doliu, totul te lovește din plin”, a încercat să explice actrița în podcastul din 2021, „Just for Variety”.  „Ești afectat în cele mai mici detalii ale vieții tale. Chiar și numai faptul că mergi la cumpărături, ei bine, faci asta simțind acea durere a pierderii cuiva drag”, a dezvăluit Keough.

Anul acesta, pe 12 ianuarie, a pierdut-o şi pe mama ei de numai 54 de ani, în urma unui infarct. La înmorâmntare, soțul lui Riley, Ben Smith-Petersen, a citit o scrisoare pe care aceasta o scrisese. „Sper să-mi pot iubi fiica așa cum m-ai iubit tu pe mine și așa cum i-ai iubit pe fratele și pe surorile mele”, a scris actrița în scrisoarea ei plină de emoție. Cu toate astea, tânăra actriță încearcă să-și vadă în continuare de viața ei şi se afişează public cu zâmbetul pe buze. S-a căsătorit cu Ben Smith-Petersen în 2015, iar cei doi au devenit părinți în 2022, în mare secret. 

Biografia lui Baz Luhrmann, „Elvis”, a impresionat-o pe Riley încă de la primele minute. „Am început să plâng din primele cinci minune și nu m-am oprit. Există multă traumă în familia noastră, traumă generațională, care a început cam atunci în familia noastră”, explică nepoata lui Elvis Presley.

În martie 2021, Riley Keough a recunoscut pe pagina ei de Instagram că tocmai terminase un curs și a devenit, astfel, o doulă de moarte. „Suntem învățați că moartea este un subiect morbid. Sau ne este atât de frică de moarte, încât nici măcar n-o aducem în discuție… după care ni se întâmplă să pierdem pe cineva și suntem complet nepregătiți”, a explicat Riley.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel