Nelly Furtado, în lenjerie, vedetă în cea mai nouă campanie a brandului lui Kim Kardashian

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Nelly Furtado, în lenjerie, vedetă în cea mai nouă campanie a brandului lui Kim Kardashian/Facebook
Nelly Furtado, în lenjerie, vedetă în cea mai nouă campanie a brandului lui Kim Kardashian/Facebook

Nelly Furtado a revenit cu impact în lumina reflectoarelor după o perioadă în care a stat în umbră. Recent, la MTV VMA 2023, a făcut o apariție foarte discutată, purtând o rochie neagră cu un decupaj îndrăzneț pe spate. 

Cu o prezență superbă, energică și un zâmbet fermecător, Nelly a atras toate privirile. Acum, vedeta este în centrul atenției în cea mai recentă campanie a brandului creat de Kim Kardashian.

Autoarea hitului„Promiscuous”, astăzi în vârstă de 44 de ani, demonstrează că vârsta este doar un număr în buletin. Nelly Furtado e la fel de frumoasă și de fermecătoare ca atunci când colabora cu Timbaland, în 2006, pentru piesa care e în vogă și acum.

De abia în urmă cu câteva luni, după șase ani de pauză, șatena a făcut o ședință foto pentru revista Fault, iar acum a acceptat oferta lui Kim Kardashian de a apărea în lenjeria modelatoare pe care aceasta a creat-o. Artista canadiană a postat pe rețelele sociale mai multe imagini din campania pentru Skims, spunând că încrederea ei era la cote înalte când s-a lăsat pozată. În body sau într-un set de lenjerie nude, Nelly s-a arătat naturală, în toată splendoarea ei. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel