Nelly Furtado face istorie pe YouTube: „Say It Right” atinge un miliard de vizualizări!

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Nelly Furtado
Sursa: captură Youtube Nelly Furtado

Nelly Furtado își adaugă o nouă realizare în palmaresul său muzical! Videoclipul piesei „Say It Right”, în colaborare cu Timbaland, a depășit recent pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube, devenind astfel prima piesă vizuală a artistei care atinge această bornă, la aproape 15 ani de la lansare.

Postat pe platforma YouTube în iunie 2009, videoclipul „Say It Right” o prezintă pe Furtado interpretând piesa pe vârful unui zgârie-nori din Los Angeles, stând pe un heliport ce îi poartă numele. Imagini cu un trio de dansatori executând coregrafia piesei, intercalate cu scene ale lui Timbaland interpretând distinctivele backing vocals, completează videoclipul.

Lansată ca single de pe cel de-al treilea album de studio al lui Furtado, „Loose”, „Say It Right” a ajuns pe locul 1 în Billboard Hot 100 în 2007 și a ajutat albumul să debuteze pe prima poziție în Billboard 200. Albumul mai conține hitul „Promiscuous” în colaborare cu Timbaland, care a petrecut șase săptămâni în vârful Hot 100.

La cincisprezece ani de la piesa emblematică, Furtado are deja șase albume la activ. Cel mai recent single, „Love Bites”, în colaborare cu Tove Lo și SG Lewis, a fost lansat miercuri (22 mai), după „Gala y Dalí”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel