Negresă delicioasă, din patru ingrediente. Se face rapid, fără făină și fără unt

Autorul articolului: Nicoleta Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Negresă delicioasă, din patru ingrediente. Se face rapid, fără făină și fără unt. Sursa - Pexels
Negresă delicioasă, din patru ingrediente. Se face rapid, fără făină și fără unt. Sursa - Pexels

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, deoarece ne permite să înfruntăm cu energie și vitalitate toate sarcinile zilei. 

Laptele, cafeaua, sucul de fructe, cornurile și biscuiții sunt principalele alimente ale micului dejun, la care se adaugă untul și dulceața.

Plăcintă cu mere: foarte simplă și rapidă. Ai nevoie de 3 pahare și desertul este gata

Totuși, trebuie să fii atent la calorii, așa că nu trebuie să exagerezi cu cantitățile. Dacă țineți o dietă săracă în calorii, unele dintre aceste alimente ar trebui evitate. Cu ingrediente cu conținut scăzut de grăsimi puteți crea o capodoperă culinară. 

Ingredientele de care avem nevoie sunt:

100 grame albușuri;

60 grame ciocolată neagră;

15 grame cacao;

30 grame de miere.


Negresă delicioasă. Prepararea 

După cum puteți vedea, pe lângă faptul că este fără făină și unt, această negresă nici măcar nu include lapte. Acestea sunt ingrediente ușoare, cu conținut scăzut de calorii. De fapt, mierea este un înlocuitor excelent pentru zahăr, în timp ce ciocolata neagră ar fi de preferat ciocolatei cu lapte, deoarece ar conține mai puțin zahăr.

Tiramisu ușor, rapid și fără mascarpone: o porție are doar 100 de calorii

Puneți o cratiță pe foc și topiți ciocolata neagră. Între timp, luați un bol în care se pun albușurile și se bat cu un tel până se întăresc. Adăugați cacao și mierea la ciocolata neagră și amestecați.

Ulterior, adăugați această compoziție de ciocolată neagră și miere în amestecul de albușuri, bătute spumă și amestecați încet și cu grijă, de jos în sus.

Chipsuri de cartofi, făcute acasă din 3 ingrediente. O rețetă uimitor de ușoară

O tavă de copt se unge cu ulei și se tapetează cu hârtie de pergament. Turnați aluatul în tavă și dați-o într-un cuptor preîncălzit. Negresa se coace, la 180 de grade, aproximativ 20 de minute. Poftă bună!

Ananas, copt cu scorțișoară: un desert bestial, care poate fi consumat și de cei care sunt la dietă

Cu toate acestea, a respecta un regim alimentar nu înseamnă să mănânci mereu același feluri și să renunți la un desert delicios. Într-adevăr, există rețete de deserturi, cu foarte puține calorii, pe care le putem experimenta. 

Secretul constă în cantitatea ingredientelor permise. De fapt, chiar și la dietă ai putea savura o  înghețată, pe care o poți face acasă. Ne putem delecta în bucătărie, creând rețete senzaționale, dar ușoare. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel