Nadia, apariție de senzație. Asta este explicația unei siluete de invidiat? VIDEO

Antonio Grigore |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Nadia ne arată, încă o dată, că are un tonus fizic și psihic de invidiat.

Prima gimnastă din istorie care a primit nota 10, a postat un scurt videoclip în care execută perfect un exercițiu de tonifiere, sprijinindu-se doar în mâini. Mișcarea pe care ne-o arată fosta mare campioană este un exercițiu care, pentru multă lume, este dificil de executat.

Nadia Comăneci, care a împlinit 60 de ani pe 12 noiembrie, își arată și la această vârstă calitățile extraordinare pe care le-a putut vedea o lume întreagă, la Montreal.

De altfel, talentul său înnăscut a fost remarcat imediat de Bela Karolyi, antrenorul care a dus-o la vârful gimnasticii mondiale. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)

Karolyi, recunoscut ca un antrenor foarte dur, se spune că aprecia foarte mult modul în care Nadia se pregătea și evolua în concurs.

Postarea făcută pe Instagram a strâns, în doar câteva ore, peste 24 de mii de vizualizări și peste o sută de comentarii.

Nadia este supranumită "Zeița de la Montreal", după ce, în 1976, a obţinut titlul olimpic absolut, cucerind trei medalii de aur (la individual compus, bârnă şi paralele), una de bronz (sol) şi argint cu echipa, la Jocurile Olimpice.

A devenit prima gimnastă din istorie care a obținut scorul perfect – nota zece (prima pe data de 18 iulie 1976), şi asta de nu mai puţin de șapte ori, deşi tabela electronică a afişat de fiecare dată nota 1,00, nefiind concepută pentru nota maximă.

Citește și: Nadia Comăneci, decorată de președinte chiar de ziua ei. Mesajul ”zeiței de la Montreal”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel