Muzeul Victoria and Albert este în căutarea unui fan al lui Taylor Swift pentru a îndeplini rolul de consultant

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr
Taylor Swift / Foto: Eva Rinaldi / Flickr

Muzeul britanic Victoria and Albert își propune să angajeze un fan înfocat al lui Taylor Swift în calitate de consultant, într-unul dintre puținele roluri de consultanță pe care le creează pentru a sprijini echipele lor de curatoriat în dobândirea unei înțelegeri mai profunde a subiectelor de nișă și a tendințelor culturale, conform informațiilor furnizate de Reuters.

Muzeul din Londra a declarat vineri că dorește să intre în contact cu "Swifties" (fanii artistei) din Marea Britanie înainte de iminentul turneu european al starului muzical din SUA. Instituția caută "informații despre cultura și meșteșugul asociat semnelor realizate manual, brățărilor de prietenie și suvenirurilor asociate fenomenului Taylor Swift".

"Swifties" schimbă de obicei brăţări de prietenie atunci când participă la concertele vedetei.

Printre alte posturi de consultant pe care muzeul vrea să le ocupe cu superfani sunt cele pentru pasionaţii de emoji şi de articole precum încălţămintea Crocs, listate ca locuri de muncă part-time, fără un număr fix de ore, pe site-ul său. Deja, fani ai LEGO, Pokemon şi Toby Jugs au obţinut la muzeu posturi similare.

În cadrul atribuţiilor postului, candidaţii selectaţi se vor întâlni cu echipa de curatori a muzeului pentru a-şi împărtăşi cunoştinţele.

Victoria and Albert Museum a menţionat că aceste posturi fac "parte dintr-un demers de a completa şi mai mult vastele cunoştinţe curatoriale din interiorul zidurilor muzeului şi de a integra expertiza de la firul ierbii în nişe culturale foarte specifice". 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel