Muzeul Naţional de Artă al României are nou program de vizitare de la 1 martie

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Muzeul Naţional de Artă al României va avea un nou program de vizitare, conceput în raport cu nevoile şi preferinţele publicului, începând cu 1 martie.

 

Conform unui comunicat MNAR, expozițiile din structura Muzeului Naţional de Artă al Românie vor putea fi vizitate într-un nou program de la 1 martie. Programul nou a fost conceput astfel încât vizitatorii să aibă acces prelungit în zilele de week-end, inclusiv pe durata întregii săptămâni la cel mai important patrimoniu de artă din România.

Programul este astfel:

* Sediul central, Muzeul Zambaccian şi Muzeul Theodor Pallady, miercuri-vineri orele 10,00 -18,00, sâmbătă-duminică 11,00-19,00, luni-marţi închis. Prima miercuri din lună - intrarea gratuită.

* Muzeul Colecţiilor de Artă, vineri-marţi orele 10,00-18,00, sâmbătă-duminică 11,00-19,00, miercuri-joi închis. Prima vineri din lună - intrarea gratuită.

Muzeul Naţional de Artă al României se află în fostul Palat Regal din Calea Victoriei. Este cel mai important muzeu de artă din ţară, cu un patrimoniu artistic extraordinar. În cadrul acestuia sunt cuprinse Galeria de Artă Veche Românească, Galeria Artă Românească Modernă, Galeria de Artă Europeană, Galeria de Artă Decorativă Europeană şi Spaţiile Istorice, conform Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel