Muzeul britanic Victoria and Albert este în căutarea unui superfan Taylor Swift pe post de consultant

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Muzeul britanic Victoria and Albert este în căutarea unui superfan Taylor Swift pe post de consultant pentru a ajuta echipele sale de curatori să înveţe mai multe despre subiecte de nişă şi tendinţele culturale.

În efortul de a obține "informații despre cultura și meșteșugurile asociate semnelor realizate manual, brățărilor de prietenie și suvenirurilor legate de fenomenul Taylor Swift", muzeul londonez Victoria and Albert a anunțat vineri că intenționează să inițieze discuții cu "Swifties" (fanii artistei) din Marea Britanie înaintea iminentului turneu european.

Atunci când participă la concertele vedetei, "Swifties" schimbă de obicei brăţări de prietenie.

Muzeul caută superfani și alte domenii de interes, pentru a putea profita de bagajul lor de informații în viitoarele proiecte și expoziții. Deja sunt căutați astfel de superfani de emoji şi de articole precum încălţămintea Crocs. Locurile de muncă sunt listate, part-time, ără un număr fix de ore, pe site-ul instituției. Deja, fani ai LEGO, Pokemon şi Toby Jugs au obţinut la muzeu posturi similare.

În îndeplinirea responsabilităților aferente postului, candidații selectați vor avea întâlniri cu echipa de curatori a muzeului pentru a-și împărtăși cunoștințele.

Victoria and Albert Museum a menţionat că aceste posturi fac "parte dintr-un demers de a completa şi mai mult vastele cunoştinţe curatoriale din interiorul zidurilor muzeului şi de a integra expertiza de la firul ierbii în nişe culturale foarte specifice", conform Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel