MozaiQ lansează o mișcare națională. Fii alături de cea mai puternică organizație!

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Organizația MozaiQ își prezintă raportul de activitate pe anul 2021 și face un apel pentru susținere financiară.

MozaiQ este o organizație non-guvernamentală care își propune să ajute comunitatea LGBT prin diverse programe. Din raportul de activitate pe 2021 reiese că programele au fost Unicorns@work și OUTcity, primul cu scopul de a spori potențialul de angajare pentru persoanele trans din București și al doilea cu scopul de a susține organizațiile și grupurile informale LGBT din afara Bucureștiului.

Conform datelor prezentate, peste 200 de tineri s-au implicat în activitățile centrului studențesc din București, peste 4000 de persoane au participat în cadrul evenimentelor organizate de MozaiQ, iar 21.601 RON au fost utilizați pentru a sprijini 8 grupuri de inițiativă și organizații LGBT din România. 

Sub sloganul ”Împreună construim comunitatea. Om cu om.”, MozaiQ anunță că persoanele care doresc să susțină financiar organizația sunt invitate să doneze sau să redirecționeze 3.5% din impozitul pe venit. 

„Aducem împreună comunitatea LGBTI+ și consolidăm emergența unei miscări naționale care luptă pentru drepturile noastre și pentru transformarea României într-o țară mai sigură și mai incluzivă. În 2021 peste 200 de tineri s-au implicat în activitățile centrului studențesc pe care l-am deschis în București. Peste 4000 de persoane au participat în cadrul evenimentelor organizate de MozaiQ. Comunitatea de oameni din jurul MozaiQ a reușit să sprijine 8 grupuri de inițiativă și organizații LGBTI+ din întreaga țară cu un total de 21.601 RON. Mai mult, împreună am susținut 20 de persoane vulnerabile din comunitatea noastră prin sprijin financiar direct sau cursuri de recalificare profesională. Începând de azi, raportul organizației pentru 2021 poate fi consultat pe site-ul nostru: https://www.mozaiqlgbt.ro/.../05/Report-4_compressed.pdfSusține MozaiQ și în 2022 și ajută-ne să schimbăm România. Împreună construim comunitatea. Om cu om.

Cum ne poți susține?

1. Printr-o donație recurentă aici https://www.mozaiqlgbt.ro/doneaza-2/

2. Prin transfer bancar în conturile:Nume: Asociația MozaiQ LGBTRO43BTRLRONCRT0320175901 pentru RONRO90BTRLEURCRT0320175901 pentru EURRO67BTRLUSDCRT0320175902 pentru USDBanca Transilvania, SWIFT BTRLRO223. Redirecționează până pe 25 mai 3,5% din impozitul pe venit prin completarea formularului 230 disponibil pe site-ul nostru: https://www.mozaiqlgbt.ro/3-5lasuta/”, se arată într-o postare pe Facebook.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel