Motivul pentru care Pink s-a simțit o "mamă groaznică" atunci când a născut: Este șocant, eram îngrozită

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Pink
Foto: Instagram Pink

Motivul pentru care Pink s-a considerat o "mamă groaznică" atunci când a născut.

Pink este una dintre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din lume și chiar dacă are o carieră impresionantă în industria muzicală, pe plan personal lucrurile nu au stat mereu bine. 

În vârstă de 43 de ani, Pink și-a lansat de curând cel de-al nouălea album, numit "Trustfall", iar într-un interviu recent a făcut dezvăluiri despre viața ei personală, despre dragoste, durere și viața de mamă.

Ei bine, Pink a povestit că atunci când a rămas însărcinată s-a confruntat cu multe probleme și a decis să-și întemeieze o familie, iar acum a vorbit sincer despre toate lucrurile prin care a trecut. Ea a reușit să găsească un echilibru între lucrurile pe care le iubește cel mai mult în viață, respectiv familia și cariera, făcând față tuturor provocărilor în ultimii 12 ani. 

În prezent, Pink este mamă a doi copii, Jameson, în vârstă de 6 ani, și Willow, în vârstă de 11 ani, pe care îi are împreună cu soțul ei Carey Hart, în vârstă de 47 de ani.

Pink a dezvăluit că decizia de a avea copii nu a fost primită cu mare entuziasm de managerii din industria muzicală, care o vedeau doar din postura de artist.

"Mi s-a spus: Dacă faci copii acum, cariera ta se termină. Sincer, cred că atunci a început cariera mea. Făcusem multe lucruri până atunci, dar cred că acela a fost momentul când am început să mă înțeleg cu adevărat pe mine însămi și lumea în care mă plasez”, a declarat Pink pentru revista People.

Motivul pentru care Pink s-a considerat o "mamă groaznică" atunci când a născut

În plus, deși nu a fost deloc susținută când a rămas însărcinată, aceasta a demonstrat că este una dintre cele mai bune vedete pop din generația ei, a vândut peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, a clasat 23 de single-uri în Top 40 și a câștigat trei premii Grammy și un premiu Emmy. De asemenea, ultimul său turneu a fost turneul cu cele mai mari încasări din toate timpurile realizat de o artistă, după Madonna. 

Mai mult, Pink a dezvăluit și că mult timp s-a considerat o mamă groaznică.

"Nu știam că voi avea o familie. Nu mi-am imaginat asta pentru că eram îngrozită că voi fi o mamă groaznică. Dar, Doamne, să fiu mamă este cel mai incredibil lucru pe care l-am făcut vreodată. Este șocant cât de responsabilă am devenit.

Să am o familie a fost foarte important pentru mine. Sunt foarte afectuoasă și distractivă. Să fac numai muzică nu era de ajuns pentru mine. Eram singură. Mă simțeam foarte singură. Iubesc să scriu piese, să urc pe scenă, dar să-mi îmbrățișez copiii, să-i duc cu cortul și să fim murdari timp de trei zile e ceva foarte cool”,  a mai spus Pink.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel