Motivul pentru care Julia Roberts nu a mai jucat în comedii romantice

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Motivul pentru care Julia Roberts nu a mai jucat în comedii romantice
Motivul pentru care Julia Roberts nu a mai jucat în comedii romantice

Julia Roberts şi Sean Penn au revenit pe covorul roşu la avanpremiera miniseriei “Gaslit”, care a avut loc la Metropolitan Museum of Art.

Julia Roberts a purtat cu această ocazie un costum gri, cu pantaloni scurţi, iar Sean Penn, un costum negru. “Gaslit” povesteşte scandalul Watergate din 1974, care a dus la demisia lui Richard Nixon, preşedintele Statelor Unite.

Într-un interviu pentru „New York Times”, Julia Roberts, care va putea fi văzută în curând în „Ticket to Paradise” alături de George Clooney, a mărturisit că își trăiește „visele de actrițe” datorită acestor două proiecte.Actrița în vârstă de 54 de ani a mai dezvăluit motivul pentru care nu a mai jucat în alte comedii romantice în ultimii ani.

„Oamenii cred în mod eronat că nu am făcut comedie romantică pentru că nu am vrut să o fac. Dacă aș fi citit ceva la nivelul scenariului din Notting Hill sau la nivelul nebunesc de distracție din My Best Friend's Wedding, aș face-o. Nu citisem așa ceva înainte de acest film (Ticket to Paradise, n.r.), a adăugat ea. Acest lungmetraj ar trebui să fie lansat în luna septembrie a anului viitor.

În plus, actriţa s-a concentrat pe viaţa de familie,ea având trei copii, pe gemenii Hazel și Phinnaeus, ambii în vârstă de 17 ani, şipe Henry de 14 ani. 

„Dacă aș fi crezut că este ceva sufiecient de bun, aș fi luat rolul. Dar în ultimii 18 ani m-am concentrat pe cei trei copii. Programul nostru e organizat după programul lor, astfel că un viitor rol trebuie să fie satisfăcător ca să mă facă să-mi schimb programul”, a mai spus Julia.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel