Motivul pentru care Anca Serea s-a retras din televiziune: La Prima TV eram tot timpul cu copiii după mine

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Anca Serea, Instagram
Sursa foto: Anca Serea, Instagram

Anca Serea a spus adevărul despre plecarea din televiziune.

Anca Serea s-a retras de curând de pe micile ecrane, aceasta prezentând pentru o perioadă de timp știrile sportive de pe Prima TV. Vedeta a clarificat acum situația, dezvăluind faptul că a fost propria ei decizie de a-și da demisia, din cauza faptului că își dorește să se implice 100% în viața copiilor ei.

„Sunt într-o perioadă foarte bună și nu aș mai vrea să fac niciun fel de efort, de niciun fel. Mă mai duc așa invitată, dar nimic clar, pentru că sincer nici nu aș putea să fac față unui program fix de opt ore, șase ore, copiii sunt clar prioritari. Și la Prima TV eram tot timpul cu copiii după mine, chiar nu vreau să fac niciun fel de efort, de niciun fel de natură.”, a spus Anca Serea în exclusivitate pentru Spectacola.

Anca Serea combate zvonurile cu privire la divorțul de Adi Sînă

Recent, în presă au apărut zvonuri conform cărora cuplul celebru ar urma să se separe. Anca Serea spune că aceste știri sunt false, motiv pentru care a încetat de mult timp să mai citească articolele din  mediul online.

„Ce s-a scris în presă despre extenuare este problemă de anul trecut, dar ei tot reiau subiectele, eu nu citesc. Azi dimineață mi-a trimis o tipă că cineva a scris că divorțăm. Când ne-am mai certat am dat o declarație de asta și ziceam că certurile sunt binevenite uneori într-un cuplu, doar că nu sunt atât de importante, dar ei nu știu ce au înțeles, ce au scris. Pe noi nu ne mai deranjează de mult, noi suntem cei care cunosc adevărul și poate să scrie lumea ce vrea. Suntem oameni normali. Suntem foarte bine, liniștiți.”, a declarat Anca Serea în exclusivitate pentru Spectacola.

Ce planuri au cei doi pentru vara 2022

„Am fost mai mult plecați: Disney, Austria, în Deltă, la mare și acum am venit cu copiii în Maramureș, aici s-a născut soțul meu și am venit să ne arate, e superb. Suntem la Baia Mare și acum vizităm toată zona de aici, Sighet, Maramureșul istoric, am fost la mănăstiri, am fost la o păstrăvărie. Copiii sunt foarte încântați, zburdă pe aici, e frumos, e altceva, păcat că nu ne dăm seama ce comoară e țara noastră.

O să mai plecăm, nu știm exact însă, dar vreau să plecăm puțin și cu copiii mari, pentru că ei acum nu au reușit să vină, Sarah și David, aveau puțină treabă la București și o să plecăm cu toată echipa probabil spre Viena, Bulgaria. În august, tot în Deltă.”, a mai dezvăluit vedeta pentru Spectacola. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel