Moștenirea Tinei Turner: Suma totală și beneficiarii

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
 Moștenirea Tinei Turner: Suma totală și beneficiarii
Moștenirea Tinei Turner: Suma totală și beneficiarii

Cu moartea Tinei Turner se pune în discuție și averea impresionantei soliste. În urmă cu doi ani, ea a decis să vândă drepturile de imagine pentru suma de 50 de milioane de dolari. Pe parcursul celor cinci decenii de carieră, artista stabilită în Elveția a vândut peste 200 de milioane de discuri.

Interpreta piesei "Proud Mary" ar fi strâns de-a lungul timpului o avere de circa 250 de milioane de dolari. Pe lângă muzică, Tina Turner a apărut și în trei filme; "Tommy (1975)"; "Mad Max Beyond Thunderdome" (1985) și "Last Action Hero" (1993).

După ce a înstrăinat catalogul său muzical pentru suma de 50 de milioane de dolari, Tina Turner a investit într-un domeniu pe malul Lacului Zurich evaluat la 76 de milioane de dolari. Aceasta și-a constituit un impresionant portofoliu imobiliar. Timp de mulți ani, Tina și soțul ei, Erwin Bach, au trăit în cantonul Zurich, unde au găsit o oază de liniște, departe de privirile curioase ale paparazzilor și ale publicului larg, scăpând astfel de presiunea din SUA.

Tina a avut și o vilă în sudul Franței, pe care a vândut-o acum 10 ani, scrie Daily Mail.

Cine va moșteni averea Tinei Turner

Tina Turner a suferit pierderi tragice în ceea ce privește cei doi fii biologici ai săi. Craig, fiul pe care l-a avut cu muzicianul Raymond Hill, a decedat în 2018, la vârsta de 59 de ani, într-un mod presupus a fi suicid. Într-un alt caz tragic, Ronnie, fiul său cu primul soț, Ike Turner, a pierdut lupta cu cancerul de colon la sfârșitul anului 2022, la vârsta de 62 de ani.

Cel de-al doilea soț al artistei, germanul Erwin Bach, pe care aceasta l-a iubit în ultimii 38 de ani de viață, ar fi singurul moștenitor al reginei Rock 'n' Roll-ului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel