Monica Anghel a vorbit despre dorința sa de a pleca din România: Am vrut să mă mut în America /video

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube AntenaStars
Sursa: captură Youtube AntenaStars

Monica Anghel a acceptat provocarea Am/N-am de la XNS, emisiune moderată de Dan Capatos. Vom vedea în continuare cum a răspuns artista întrebărilor.

Am/N-am vrut să mă mut din România.

"Păi da, am vrut, dar nu m-am mutat. Am vrut să mă mut în America. Dar bine, aveam 20 de ani. Am plecat la verișoara mea și la mătușa mea, Dumnezeu să o odihnească", a mărturistit artista.

"Am ajuns acolo și îmi doream să mă întorc instant acasă. Am plecat cu gândul de rămâne și mi-am dat seama că nu pot să rămân nicăieri în lumea asta, în afară de România. Bine, la vârsta aia e greu... Nu că nu mi-a plăcut. Era impresionantă America atunci", a mai spus Monica Anghel.

"Acum am înțeles că nu mai este așa de impresionantă. Mi-era dor de fiecare pietricică din orașul ăsta. De țărișoara asta noastră, de toate problemele care sunt în țara asta noastră. Dar trebuie să recunoaștem că oricâte probleme am avea în această țară, avem și lucruri extraordinare. Și avem și oameni cu totul și cu totul speciali. Oameni care îți vin în ajutor, care știu să-ți zâmbească", a mai spus artista. 

Am/N-am rămas fără bani de mâncare.

"Fără bani de mâncare nu știu dacă am rămas vreodată, dar am rămas fără bani de parcare. Da, fii atent, deci m-am dus la Divertis, eram pe vremea aceea cu Divertisul. M-am dus cu mașina. A venit un nene care mi-a zis că trebuie să plătesc parcarea, care nu se plătea până atunci. Și n-am avut bani de parcare și m-am dus înapoi acasă. Am lăsat mașina acasă și m-am dus pe jos", a spus Monica Anghel.

"Dar nici prin cap nu mi-a trecut să negociez, atât eram de nervoasă. Dar cum să-ți spun, deci n-aveam 5 lei. Bine, puteam să-i zic domnule, ți-aduc când cobor, mă duceam, urcam la băieți, știi, și le ziceam băieților, dați-mi și mie bani de parcare și-i aduc mâine, dar tu știi cum suntem noi, gemenii, colerici. Vedem așa negru deodată", a mărturisit Monica Anghel.

Am/N-am dormit în mașină.

"Uite, am dormit chiar vineri dimineață într-o mașină, a Luminiței, pentru că m-am trezit la cinci, pentru că trebuia să ajung la ea, să las mașina la ea, și am plecat, că a condus ea, știi? Că ei îi place să conducă și conduce foarte bine. Și înainte să ajungem la Bacău, m-a luat somnul în mașină", a declarat artista.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel