Momentul ULUITOR dintre Tom Jones și Elvis Presley: Cum naiba poți să cânți așa?

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Momentul ULUITOR dintre Tom Jones și Elvis Presley: Cum naiba poți să cânți așa? / Captura Youtube
Momentul ULUITOR dintre Tom Jones și Elvis Presley: Cum naiba poți să cânți așa? / Captura Youtube

Sir Tom Jones a apărut în emisiunea The Graham Norton Show când și-a amintit momentul incredibil în care l-a întâlnit pentru prima dată pe Rege la Hollywood și a cântat single-ul tânărului galez, "With These Hands".

Sir Tom Jones a fost alături de mulți mari artiști.

În vârstă de 80 de ani, în cariera sa, a cântat alături de numeroase vedete, printre care Ella Fitzgerald, Stevie Wonder, Aretha Franklin și chiar Carlton din "Fresh Prince of Bel-Air", însă nimic nu se compară cu prietenia sa strânsă cu însuși Regele, Elvis Presley.

Amintindu-și de prima dată când l-a întâlnit pe Elvis Presley, Sir Tom și-a amintit că a fost uimit când i s-a spus că însuși Regele dorea să se întâlnească cu el.

Era anul 1965, iar Tom Jones, un cântăreț în plină ascensiune, tocmai își lansase cel de-al treilea single, "With These Hands", când a călătorit pentru prima dată la Los Angeles.

"A fost minunat, stăteam la un hotel pe Sunset Strip și trebuia să merg la studiourile Paramount pentru muncă. Mi-au spus: "Elvis Presley va fi acolo mâine și vrea să te cunoască". M-am gândit: "Elvis Presley vrea să mă întâlnească?" A fost incredibil!", își amintește cântărețul.

"Așa că m-am dus acolo și mi-au spus: "Elvis filmează și, după ce se va opri filmarea, vei intra". Au închis ușile (în spatele meu) și eu stăteam acolo, în spate, cu 'Memphis Mafia', oamenii care lucrau pentru el, iar Elvis era acolo într-un elicopter simulat cu o fată.

"Au făcut scena și eu eram acolo și mă gândeam: "Oh, Doamne, e Elvis Presley". Când au spus "tăiați", Elvis s-a uitat în față și m-a salutat, iar eu mă uitam în jur la băieții care erau cu mine. Ei mi-au spus: "Elvis îți face cu mâna, fă-i și tu cu mâna!" Așa că a coborât din elicopter și a început să vină spre mine. Aveam un disc pe atunci, al treilea single al meu, intitulat 'With These Hands', în timp ce se îndrepta spre mine începuse să cânte 'With these hands, I will cling to you...'. Și m-am gândit: "Doamne! Dacă băieții de acasă m-ar putea vedea acum!". Elvis mi-a spus: "Cum naiba poți să cânți așa?"", și-a amintit Tom.

"Și i-am spus: "Te-am ascultat pe tine, în primul rând" - și pe Jerry Lee Lewis și Chuck Berry, Fats Domino, Mahalia Jackson și alți artiști.

"Elvis mi-a spus: "Da, dar am fost crescut acolo. Am mers la bisericile gospel. Există așa ceva în Țara Galilor?. Eu am spus: 'Nu, ascultam totul la radio'. Așa cum făceam cu toții în Marea Britanie". 

În adolescență, când Tom le spunea prietenilor săi din Pontypridd, orașul său natal, "O să-l întâlnesc pe Elvis într-o zi" și, bineînțeles, nimeni nu-l credea, totuși, prietenul de-o viață al lui Elvis și managerul trupei The Beach Boys, Jerry Schilling, și-a amintit cum Tom Jones a devenit unul dintre cei mai de încredere și mai iubiți prieteni ai lui Presley până la moartea starului, în 1977.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel