Momentul în care o femeie este văzută vorbind la telefon în 1938. Filmarea virală care i-a convins pe adepții teoriei conspirației că este posibilă călătoria în timp / video

Valentina Miu |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Captură foto: YouTube/scoopview
Captură foto: YouTube/scoopview

Imagini din 1938 i-au convins pe adepții teoriei conspirației că este posibilă călătoria în timp, după ce o femeie a fost văzută vorbind pe ceea ce pare a fi un telefon mobil.

Imagini filmate la sfârșitul anilor 1930 îi fac pe adepții teoriei conspirației să pretindă că acestea dovedesc existența călătoriilor în timp. 

Videoclipul care a fost analizat arată o femeie care își duce mâna la ureche, ca și cum ar avea un telefon, și ar purta o discuție. Cu toate acestea, chiar și o persoană cu cele mai elementare cunoștințe de istorie ar ști că era imposibil să aibă un telefon fără fir în 1938, scrie Daily Star.

Potrivit teoreticienilor, imaginile o arată clar pe femeie vorbind la un telefon mobil cu zeci de ani înainte ca tehnologia să fie inventată.

Youtube video image

Imaginile sunt filmate în fața unei fabrici din Statele Unite în urmă cu 85 de ani.

De când a fost încărcat pe YouTube, clipul a adunat peste 1,7 milioane de vizualizări, atenția fiind atrasă în special de tânăra în rochie văzută vorbind „la telefon”.

Este imposibil de confirmat dacă ea vorbește într-adevăr la telefon sau doar se scarpină pe față, dar cu siguranță pare să aibă ceva în mână, pentru că îndepărtează obiectul de față în timp ce părăsește Dupont Factory din Massachusetts împreună cu colegii ei.

O persoană, care susține că femeia era străbunica lor, a spus: „Doamna pe care o vedeți este străbunica mea, Gertrude Jones. Avea 17 ani. Am întrebat-o despre acest videoclip și își amintește foarte clar. Ea spune că Dupont avea o secție de comunicații telefonice în fabrică. Făceau experimente cu telefoane fără fir.

Gertrude și alte cinci femei au primit aceste telefoane fără fir pentru a le testa timp de o săptămână. Gertrude vorbește cu unul dintre oamenii de știință care ține în mână un alt telefon fără fir și care se află în dreapta ei, în timp ce trece pe lângă ea”.

Indiferent dacă teoria călătoriei în timp este valabilă sau nu în acest clip, teoreticienii conspirației au observat alte câteva incidente, Daily Star raportând recent ceea ce părea un tip pe telefon în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel