Momente romantice la concertul Taylor Swift: Blake Lively și Ryan Reynolds, surprinși sărutându-se!

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Instagram
Sursa: captură Instagram

Blake Lively și Ryan Reynolds au oferit o imagine adorabilă la concertul Taylor Swift din Madrid de joi, 30 mai.

Cei doi actori au fost surprinși de camerele fanilor în timp ce se sărutau în zona VIP, în timpul piesei romantice „Lover” a vedetei pop, potrivit Billboard.

Imaginile îi arată pe cei doi luând făcând un selfie împreună, cu scena impunătoare a lui Swift pe fundal. Ryan Reynolds o sărută pe obraz pe Blake Lively, oferindu-i apoi și un sărut pe buze.

Se pare că seara a fost una de familie pentru cuplul hollywoodian, deoarece aceștia au venit însoțiți de cele trei fiice ale lor: James, Inez și Betty - aceleași nume pe care Taylor Swift le-a folosit pentru personaje din piesa „Betty” de pe albumul ei „Folklore”.

Imaginile publicate de fani îi arată pe cei doi actori distrându-se alături de fete pe melodiile lui Taylor Swift, dar și alături de Haim și Hayley Williams de la Paramore, artiste care au asigurat deschiderea concertului.

Amintim că Taylor Swift, Blake Lively și Ryan Reynolds sunt prieteni apropiați încă din 2017, când vocea fiicei lor, James, a fost folosită în hitul „Gorgeous” de pe albumul „Reputation”. Cei doi actori au fost văzuți de asemenea alături de cântăreață la un meci al echipei Kansas City Chiefs în toamna anului trecut.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel