Momente rare: Celine Dion, împreună cu gemenii Nelson și Eddy, la concertul The Rolling Stones

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Celine Dion a împărtășit pe contul său de Instagram o imagine rară în care apare alături de fiii săi, gemenii Nelson și Eddy, în vârstă de 13 ani, și de Rene-Charles, în vârstă de 23 de ani, de la concertul trupei The Rolling Stones. În fotografie se poate vedea și solistul trupei britanice, Mick Jagger.

În fotografie se poate vedea și solistul trupei britanice, Mick Jagger. Celine și băieții ei au fost prezenți în weekendul trecut la stadionul Allegiant din Las Vegas.

„Sâmbăta trecută, am avut șansa să-i văd pe @therollingstones în concert, în turneul lor #hackneydiamonds pe @allegiantstadium din Vegas”, a scris autoarea hitului „My Heart Will Go On”, în vârstă de 56 de ani. „Ce show incredibil! Mulțumiri speciale lui @mickjagger pentru primirea călduroasă făcută familiei mele”.

Cei trei băieți sunt copiii artistei din căsnicia cu regretatul ei soț, René Angélil.

Celine, care a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide și a apărut tot mai rar în public în ultimii ani, a fost profund impresionată de concertul celor de la The Rolling Stones. Ea a fost surprinsă în public aplaudând și dansând. La un moment dat, puternic emoționată de una dintre piese, cântăreața a putut fi văzută ștergându-și lacrimile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel