Moment stânjenitor pentru fiica Madonnei / VIDEO

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Moment stânjenitor pentru fiica Madonnei / VIDEO
Moment stânjenitor pentru fiica Madonnei / VIDEO

Lourdes, fiica de 26 de ani a Madonnei, a trecut printr-un moment stânjenitor, după ce a ajuns târziu la o prezentare de modă. Acesteia i-a fost refuzat accesul la show pentru că a ajuns după ce s-au închis ușile.

Martorii au fost șocați, iar unul dintre ei chiar l-a întrebat pe bodyguardul de la ușă: "Nu știi cine e?".

Incidentul care a făcut-o pe Lourdes Leon să roșească și să nu vrea să-și arate chipul în fața fotoreporterilor a avut loc la doi ani de când aceasta devenea una dintre ambasadoarele de imagine ale brandului la a cărei prezentare a întârziat. Fata Madonnei a ajuns la show-ul din New York la ora șase fix, chiar atunci când prezentarea începea, iar ușile erau deja închise.

Lourdes Leon nu a vrut să-și arate fața după ce n-a fost primită la o prezentare de modă.

Momentul a fost surprins de camere și s-a viralizat pe TikTok. Însoțită de un prieten, bruneta a stat mai bine de două minute la baza scărilor pentru a-i convinge pe oamenii de la securitate să o lase să intre, fără succes însă.

Îmbrăcată într-o ținută din denim, Lourdes a fost nevoită să se întoarcă la mașină și să accepte că nu poate participa la prezentarea de modă pentru că nu și-a ocupat locul la timp.

Recent, Lourdes s-a lansat și în muzică. Într-un interviu acordat celor de la Vogue, tânăra a spus: „Oamenii cred că sunt doar un copil bogat, lipsit de talent, căruia i s-a dat totul, dar nu este așa”.

Lourdes Leon este fiica Madonnei şi a lui Carlos Leon. Cei doi s-au despărţit la șapte luni după ce s-a născut Lourdes. În total Madonna are șase copii, doi naturali şi patru înfiaţi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel