Moment emoționant! Cum a reacționat mama lui Joe Jonas la piesa pentru Sophie (VIDEO)

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 12 sep 2023, 12:19 | Categorie: Știri
Moment emoționant! Cum a reacționat mama lui Joe Jonas la piesa pentru Sophie
Moment emoționant! Cum a reacționat mama lui Joe Jonas la piesa pentru Sophie

Joe Jonas și Sophie Turner au luat decizia de a divorța după patru ani de căsătorie, dar acest eveniment nu a afectat programul turneului susținut de celebrul artist și frații săi. Cu toate acestea, în timpul unuia dintre concertele lor, un moment special a adus lacrimi în ochii fanilor.

Cântărețul în vârstă de 34 de ani a avut un sprijin necondiționat în această perioadă din partea fanilor săi și a familiei sale. În timpul turneului, părinții fraților Jonas au fost prezenți în public, oferindu-și susținerea în special lui Joe, care se confruntă cu momente dificile din momentul anunțului divorțului.

Un moment care a devenit viral în timpul unui concert a fost reacția mamei lui Joe atunci când acesta a interpretat melodia "Hesitate", compusă special pentru Sophie. Înainte de a începe să cânte, Joe a ținut un scurt discurs, spunând: "A fost o săptămână grea. Vă mulțumesc tuturor pentru iubirea și sprijinul vostru. Familia mea și cu mine vă iubim."

O fană din mulțime a surprins momentul cu reacția mamei lui Joe atunci când acesta a început să cânte și a postat imaginile pe rețelele de socializare. Utilizatorii au fost extrem de emoționați: „Aceste imagini nu sunt pentru cei slabi”/ „Oh, asta doare”/ „Este foarte emoționat să-i vezi pe frații Jonas susținându-se unul pe celălalt și doare să o vezi pe Mama Jonas cu lacrimi în ochi pentru că au pierdu-o pe Sophie”/ „Am lacrimi în ochi. Toți arată de parcă au pierdut un membru al familiei”. 

În cântec, Joe interpretează versurile: „Îți voi lua durerea și o voi pune pe inima mea. Nu voi ezita, spune-mi de unde să încep. M-ai salvat o dată și acum te voi salva eu pe tine. Nu voi ezita să fac asta pentru tine.”

În cadrul unui interviu oferit în 2019, Joe a vorbit despre melodia compusă pentru Sophie: „Este o melodie importantă pentru mine. Am scris-o pentru iubita mea, Sophie, și este una dintre acele declarații de dragoste pe care le faci din inima pentru partenerul rău spunându-i că vei fi acolo indiferent de situație”. 

@brikrboyan Mama and Papa jonas emotional during hesitate last night in LA ???????? #jonasbrothers #fivealbumsonenight #thetour #jonas #joejonas #nickjonas #kevinjonas #hesitatejonas ♬ original sound - Brii ????

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience