Moare sau nu moare regele? Victor Rebengiuc: "Nu am nimic special"

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube TVR
Sursa: captură Youtube TVR

Actorul Victor Rebengiuc a mărturisit că se simte cel mai bine pe scenă, unde își poate pune în valoare talentul și dăruirea pentru teatru.

La lansarea Albumului foto "Regele nu moare", dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc și Mariana Mihuț, maestrul a vorbit despre viața sa de artist și despre pasiunea sa pentru scenă.

"Eu nu prezint niciun fel de interes ca persoană privată, în viața mea de om obișnuit", a declarat Victor Rebengiuc. "Nu am nimic deosebit, nimic special, care să nască un interes pentru mine, în afară de atunci când sunt pe scenă și încerc să fac și eu ceva care să placă publicului", a mai spus acesta.

Actorul a subliniat că meseria sa este una extrem de solicitantă, dar și extrem de satisfăcătoare: "Eu îmi fac profesia, joc teatru, mai jucam și în film când eram mai tânăr, acum nu mai sunt tânăr. La teatru nu renunț, nu o să mai joc un rol nou, pentru că e foarte greu să pregătești un alt rol. Ștacheta e cam sus și nu poți să cobori", a declarat Victor Rebengiuc la lansarea Albumului foto "Regele nu moare", realizat de fotograful oficial al Teatrului Naţional din Bucureşti, Florin Ghioca, şi dedicat cuplului de actori Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, potrivit Agerpres.

Albumul este produs de Editura Vremea, cu sprijinul Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Banca Transilvania, Asociația „I Love Community”, Teatrul Național din București și International Association of Theatre Photographers (IATP). „Regele nu moare” este disponibil online, pe site-ul edituravremea.ro, dar poate fi achiziționat și din principalele lanțuri de librării.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel