Mizeria din casă și personalitatea ta: Iată ce indică o bucătărie murdară sau o masă dezordonată

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Lisa Fotios, pexels
Lisa Fotios, pexels

Ce spune dezordinea din casă despre personalitatea noastră.

Energia noastră este în casă. 

Starea noastră de spirit este în mod indisolubil legată de ea și dezordinea sau mizeria pe care o facem poate dezvălui anumite probleme psihologice ascunse.

Experții subliniază că, pe baza a cum arată spațiul de locuit, este posibil să vedem cu ce bătălii interne ne luptăm, precum și ce ne împiedică să devenim cea mai bună versiune a noastră.

Iată ce dezvăluie despre tine mizeria pe care o faci cel mai des acasă:

1. Dacă deșeurile și coșul de gunoi sunt ascunse, iar casa arată îngrijită la prima vedere, atunci proprietarul unei astfel de case încearcă să arate celorlalți cea mai bună lumină, de multe ori chiar purtând o „mască”. 

Este important ca astfel de oameni să păstreze o imagine pozitivă, chiar și cu prețul amăgirii și iluziei.

2. Lucrurile sparte în casă indică faptul că persoana nu este capabilă să-și rezolve singur problemele, dar așteaptă ca altcineva să o facă. 

De obicei, astfel de oameni nu își fac planuri concrete și traiesc de pe o zi pe alta, sperând că într-o zi totul se va așeza de la sine.

3. Un birou aglomerat vorbește de obicei despre infantilism, excentricitate și stima de sine supraestimată. 

O masă aglomerată poate însemna și ingeniozitate, dar numai dacă o persoană poate găsi cu ușurință lucrul potrivit în această dezordine.

4. Dacă coșul de gunoi/de rufe este mereu plin, atunci persoana are tendința de a amâna, adică preferă să amâne lucrurile pentru mai târziu.

5. Dacă există o senzație de gol la intrarea în casă, adică practic nu există mobilier, vase, lucruri, etc., acest lucru poate indica faptul că proprietarul casei este infantil și are nevoie de cineva care să creeze o cameră confortabilă. mediu inconjurator. 

Adesea, acești oameni simt că nu pot fi fericiți când sunt singuri.

6. O bucătărie murdară poate fi un semn al unei dispoziții depresive. Chiar și persoanele cărora nu le place să facă curățenie încearcă să mențină bucătăria curată, în primul rând din motive de igienă. 

Persoanele cu energie redusă și vor începe în general să neglijeze locuința din bucătărie (pete, vase aglomerate în chiuvetă...).

7. O baie murdară poate fi un semn de stres pe termen lung. 

O baie neglijată poate însemna că persoana este în permanență stresată, tensionată și grăbită.

8. Depozitarea excesivă a lucrurilor în casă poate fi un semn al unei tulburări numită în psihologie acumulare excesivă de lucruri inutile. 

Poate fi o formă de tulburare obsesiv-compulsivă, iar în acest caz este necesar să se consulte cu un profesionist precum psiholog sau psihoterapeut.

Pe de altă parte, extrema cealaltă este curățenia excesivă și frica de mizerie, care poate fi considerată un tip de tulburare obsesiv-compulsivă.

Amintiți-vă, îndepărtând lucrurile inutile din casă, trăind într-un spațiu curat și liber, de fapt vă ajutați să scăpați de gândurile negative.

Amenajarea în interior poate depinde de amenajarea exterioară, cât și de invers. Așa că nu uitați să vă dedicați în mod regulat ambelor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel