Misterul absenței inelului de logodnă de pe degetul lui Meghan Markle

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Misterul absenței inelului de logodnă de pe degetul lui Meghan Markle/Sursa foto Agerpres
Misterul absenței inelului de logodnă de pe degetul lui Meghan Markle/Sursa foto Agerpres

Căsnicia Ducilor de Sussex este subiectul unui mister de ceva vreme. Zvonurile despre o posibilă despărțire se răspândesc rapid, iar absența inelului de logodnă de pe degetul lui Meghan Markle în cea mai recentă apariție a sa ar putea sugera că există anumite probleme în relația lor. Care este, de fapt, motivul pentru care soția Prințului Harry nu mai poartă inelul de logodnă.

În ultimul timp, Ducele și Ducesa de Sussex au fost în centrul speculațiilor cu privire la posibila lor despărțire. Majoritatea oamenilor cred că Meghan Markle și Harry continuă să apară împreună la evenimente, dar aceasta este doar o aparență. Cu toate acestea, surse apropiate cuplului oferă o perspectivă diferită și dezvăluie motivul pentru care Ducesa nu mai poartă inelul de logodnă.

Se pare că cele mai recente speculații au început după ce Ducele și Ducesa de Sussex au participat la Jocurile Invictus din 2023, un eveniment sportiv organizat de Prințul Harry în onoarea militarilor răniți și bolnavi. La acest eveniment, cei mai atenți observatori au remarcat absența inelului de logodnă de pe degetul lui Meghan Markle, o bijuterie pe care Prințul Harry i-a oferit-o cu 6 ani în urmă, în timpul cererii de căsătorie.

Conform informațiilor din presa internațională, surse din cercul apropiat al Ducilor de Sussex au declarat că inelul de logodnă al lui Meghan Markle a ajuns la un bijutier pentru a fi reparat, deoarece o parte din montura sa s-a desprins. Meghan a purtat inelul în public pentru prima dată în noiembrie 2017, când a fost anunțată oficial logodna lor. La acea vreme, un apropiat al cuplului a dezvăluit că Harry a conceput inelul singur și că acesta conține mai multe elemente simbolice legate de familia sa regală, conform Eonline.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel