Mister încă neelucidat în cazul morții unui cunoscut actor britanic

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Mister încă neelucidat în cazul morții unui cunoscut actor britanic
Mister încă neelucidat în cazul morții unui cunoscut actor britanic

Cauza morții lui Julian Sands nu a fost clarificată, după ce rămășițele actorului englez au fost găsite în urmă cu câteva zile, la cinci luni după ce a dispărut în timpul unei drumeții în munții din sudul Californiei.

Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino din SUA a afirmat luni pentru revista People că nedeterminarea cauzei morții actorului s-a datorat stării în care se afla corpul lui Sands. "Acest lucru este normal atunci când ne confruntăm cu cazuri de acest tip", a declarat un ofițer de informații publice.

Sands, care a devenit celebru în 1985 în drama A Room With a View și care a apărut apoi în filme și seriale de televiziune precum Leaving Las Vegas și The Girl With the Dragon Tattoo, a fost declarat mort la 65 de ani astăzi, pe 27 iunie, la câteva zile după ce trupul său a fost descoperit de niște excursioniști.

"Procesul de identificare a cadavrului localizat pe Muntele Baldy la 24 iunie 2023 a fost finalizat și a fost identificat ca fiind Julian Sands, în vârstă de 65 de ani, din North Hollywood", a anunțat atunci Departamentul Șerifului-Coroner al comitatului San Bernardino. "Dorim să ne exprimăm recunoștința față de toți voluntarii care au lucrat neobosit pentru a-l localiza pe domnul Sands", a mai spus acesta.

Pasionat de drumeții, Sands a fost dat dispărut pentru prima dată în seara zilei de 13 ianuarie. Ulterior, au fost trimise pe teren echipe de căutare și salvare, dar aceste echipe, în cele din urmă, au fost nevoite să se retragă din cauza condițiilor meteorologice severe și a riscului de avalanșă în zonă, iar căutările au continuat cu elicopterul și cu drona.

Până la 19 iunie, Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino a declarat că a efectuat opt căutări terestre și aeriene, iar voluntarii au efectuat, de asemenea, căutări timp de peste 500 de ore.

Actorul a vorbit despre dragostea sa pentru activitățile în aer liber într-un interviu din 2020. "Cei care nu merg pe munte au impresia că totul este despre un mare efort eroic pentru a ajunge pe vârf. Și cumva că această mare ambiție este bazată pe ego. Dar, de fapt, este invers. Este vorba despre sacrificiu și sârguință, atunci când mergi pe acești munți", a mai declarat el.

El a mai adăugat că: "În aceste plimbări te pierzi pe tine însuți, devii un vas de energie în armonie, sperăm, cu mediul înconjurător."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel