Mircea Solcanu, grave probleme de sănătate: Se mărește tumora la creier. Am dureri mari

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv
Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Mircea Solcanu a dezvăluit drama prin care trece acum, după ce tumora la creier a început să crească.

Mircea Solcanu se confruntă, în continuare, cu grave probleme de sănătate, după ce, în urmă cu 10 ani, fostul om de televiziune a suferit o operație pe creier. Acum, acesta mărturisește faptul că are dureri foarte mari, iar tumora începe din nou să crească. 

”Se mărește din nou tumora de la creier. Am dureri mai mari, mai mici. Nu trec repede, îmi provoacă stări nervoase, uneori furie, mai iau câte un paracetamol…Nu am avut timp să merg la neurolog, ar trebui să ajung la București, sunt foarte ocupat acum cu mama, cu licența la Actorie. La licență am un repertoriu cu care sunt însă în urmă rău de tot….Am prins rolul unui editor de presă, nu scap…”, a declarat Mircea Solcanu, potrivit ego.ro

"Sunt foarte credincios"

Chiar dacă boala este extrem de grea, Mircea Socanu spune că nu are nici temere, pentru că este extrem de credincios și crede că acest lucru îl va ajuta să treacă și peste asta.

”În ultimii zece ani am ținut toate posturile, merg mereu la biserică să mă împărtășesc. Sunt foarte credincios. Tocmai de aceea nu mă tem de boală, de medici. Deloc…De gândurile mele mă tem uneori. Și, nu, nu mă tem de moarte!”, a mai declarat el.

Mama acestuia are și ea probleme de sănătate

Nu doar el este într-o stare de sănătate extrem de delicată, ci și mama acestuia, care are și momente în care nu-și mai recunoaște nici fiul.

”Mama nu este deloc bine, sunt zile în care nici nu mă recunoaște. Dar, cel puțin, îmi spune că semăn cu băiatul ei!”, a mai mărturisit el.

Cu ce sechele a rămas Mircea Solcanu de la prima intervenție chirurgicală

”Am suferit de pierderea auzului total la o ureche și de 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd”. Este pensionat pe caz de boală, astfel că are banii drămuiți, pentru cele necesare: ” Eu am o pensie de 760 de lei, din care trebuie să mă descurc cum pot”. Mircea Solcanu ne-a explicat și de ce a devenit student la Actorie, în Constanța: ”Sincer, abia aștept să termin facultatea. Nu neapărat ca să joc pe scenă sau în filme, ci doar ca să văd ce alte surprize mai are viața pentru mine. Facultatea asta a fost și un fel de penitență, în care am învățat nespus de multe lucruri. Până acum am trecut prin ”Moromeții”, ”Livada cu vișini”, Cehov, Caragiale sau Gorki. Nu mă văd în niciun rol. Cred că niște regizori sau directori de casting ar trebui să vadă asta. Sunt foarte sever în ceea ce mă privește și, sincer, nu mă văd, uneori, doar mă mai ascult”, a mai spus el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel