Mircea Lucescu, deranjat de fanii lui Fenerbahce: Au scandat numele lui Putin ca să se răzbune pe victoria lui Dinamo Kiev

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache | Dată: 28 iul 2022, 10:40 | Categorie: Sport

Mircea Lucescu nu a venit la conferința de presă de după meci.

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a lipsit de la o conferinţă de presă, după meciul retur din turul doi al calificărilor în Liga Campionilor, împotriva Clubului de Fotbal Fenerbahce, de la Istanbul.

Mai multe surse au precizat pe Twitter că refuzul lui Lucescu de a lua parte la conferinţa de presă a fost provocat de comportamentul suporterilor clubului turc în timpul meciului, scrie Rador.

În timpul meciului „Dynamo” - „Fenerbahce”, fanii turci au decis să-și exprime nemulțumirea față de golul marcat de echipa lul Lucescu.

Dinamo a marcat în minutul 59, după care fanii lui Fenerbahce SK au început să scandeze numele preşedintelui rus Vladimir Putin. Întâlnirea s-a încheiat cu victoria clubului ucrainean, cu scorul de 2:1, în prelungiri, ceea ce îi permite echipei să ajungă în runda următoare (primul meci, din primul tur s-a încheiat la egalitate, fără goluri marcate.

În turul trei de calificare, Dinamo va juca cu echipa Sturm Graz din Austria.

Într-un alt meci din competiție, echipa Ferencváros Budapesta a învins la Bratislava echipa Å K Slovan Bratislava, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Întâlnirea s-a încheiat cu scorul 4:1, în favoarea jucătorilor antrenaţi de Stanislav Cerchesov.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite