Mircea Badea, după un reportaj DC News: Tinerii își iau trotineta, iPhone-ul și se înrolează în Armată

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Instagram
Instagram

Mircea Badea a comentat reportajul făcut de Dana Mihai, jurnalistă DC News.

Dana Mihai, jurnalistă DC News, a vorbit cu câțiva tineri pentru a vedea ce ar face dacă Rusia ne-ar ataca țara.

Ziarista a întrebat un tânăr dacă s-ar înrola în Armata României, iar el a declarat: „Dacă nu aș avea încotro, da”. Întrebat pentru ce sumă ar face acest lucru, tânărul a zis: „Ținând cont cât de importantă este viața, nu știu... cred că peste 10.000 euro pe lună”.

Mircea Badea a prezentat reportajul la Antena 3 CNN.

„Tinerii își iau trotineta, iPhone-ul și se înrolează în Armată. (...) Trebuie să citiți acest articol în cazul în care vă interesează cam ce viitor au aceste inițiative, cum se prefigurează viitorul armiei în România”, a zis Mircea Badea la emisiunea „În gura presei”.

Tinerii, despre înrolarea în Armată. „Da, pentru 10.000 euro” / „Nu vreau pentru nicio sumă de bani” / „Poate pentru 20.000 lei pe lună mi-aș risca viața”

Dana Mihai a întrebat un tânăr dacă s-ar înrola în Armata României, iar el a spus: „Dacă nu aș avea încotro, da”. Întrebat pentru ce sumă ar face acest lucru, tânărul a zis: „Ținând cont cât de importantă este viața, nu știu... cred că peste 10.000 euro pe lună”.

Alt tânăr i-a spus: „Sub nicio formă nu m-aș înrola în Armata României! Pentru nicio sumă de bani! De ce? Pentru că viața mea valorează mai mult de atât”.

Dana Mihai n-a „avut” succes nici cu cel de-al treilea tânăr. Nici el nu vrea în Armată. „Nu mi se pare că ar fi un lucru bun să fac acest lucru. Nu vreau nicio sumă de bani pentru că, în Armată, sunt șanse mari să mori și nu ai ce face cu banii după”.

Nici al patrulea tânăr nu vrea să audă de așa ceva: „Nu vreau absolut deloc. Pentru nicio sumă de bani!”

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel