Mini pizza cu iaurt, gata în 5 minute. Aveți nevoie de 3 ingrediente și puțină imaginație

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Mini pizza cu iaurt, gata în 5 minute. Aveți nevoie de 3 ingrediente și puțină imaginație. Sursa - Pexels
Mini pizza cu iaurt, gata în 5 minute. Aveți nevoie de 3 ingrediente și puțină imaginație. Sursa - Pexels

Mimi pizza, cu iaurt grecesc, sunt super rapid de făcut. Aveți nevoie de 3 ingrediente, puțină imaginație și un cuptor preîncălzit.

Ingrediente:

250 grame de făină,

150  grame de iaurt grecesc,

7 grame de praf de copt,

ulei de măsline extravirgin,

100 grame de piure de roșii,

oregano după gust,

100 grame mozzarella.

Timp de preparare - 5 minute, timp de preparare - 15 minute, doze -  pentru aproximativ 15 - 20 de pizza, dificultate - foarte ușor.

 

Mini pizza cu iaurt, gata în 5 minute. Aveți nevoie de 3 ingrediente și puțină imaginație. Preparare

 

Pentru a pregăti pizza cu iaurt grecesc, preîncălziți cuptorul la 200° C. Într-un bol puneți făina și praful de copt. Se adaugă iaurtul grecesc și se amestecă totul cu o furculiță.

Cu siguranță o să vă placă și: Biscuiți de ciocolată neagră fără unt. O rețetă ușoară, care te va cuceri 

Frământăm apoi aluatul cu mâinile pentru a obține un aluat moale și nu prea lipicios. Adăugați puțină făină dacă aveți nevoie.

Puneți făină pe masa de lucru și întindeți aluatul până la o grosime de aproximativ jumătate de centimetru. Tăiați mini pizza cu o forma rotundă și așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Frământați din nou aluatul rămas și continuați cu această operațiune.

Puteți încerca să preparați și: Mini pizza cu dovlecei. O gustare sănătoasă și cu puține calorii! Vor fi apreciate și de cei mici

Se unge fiecare pizza cu o linguriță de sos de roșii, se pun câteva cuburi de mozzarella, un praf de sare, puțin oregano și un strop de ulei. Puteți umple pizză după gustul dumneavoastră, adăugând măsline, șuncă, hamsii în ulei sau anghinare. 

Vă sfătuim și rețeta: Tartă delicioasă cu migdale, mere și rom. Un gust magic, care te va cuceri de la prima bucățică

Dați mini pizza la cuptor și gătiți-le timp de 15 - 20 de minute. Scoateți-le din cuptor. Le puteți servi calde sau reci. 

De asemenea, vă sfătuim să  preparați mini pizza cu puțin timp înainte de momentul servirii la masă. Dacă totuși au rămas și pentru a doua zi, atunci le puteți încălzi puțin la cuptor.

Mini pizza poate fi servită ca și gustare sau la o cină cu familia sau prietenii buni, alături de un pahar de vin aromat. Poftă bună!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel