Miley Cyrus, lăudată pentru interpretarea "hilară" a piesei Flowers la Premiile Grammy

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Miley Cyrus și-a lăsat amprenta ca fiind una dintre cele mai memorabile părți ale Premiilor Grammy 2024, cu glumele sale din mijlocul spectacolului și discursurile sale pasionale de acceptare.

Cântăreața a obținut primele sale două premii Grammy duminică seara (5 februarie), obținând atât premiul pentru cea mai bună interpretare vocală pop, cât și premiul pentru înregistrarea anului pentru imnul ei de despărțire de pe plajă, "Flowers".

Între victorii, ea a interpretat piesa 2023 pe scenă și, la un moment dat, a strigat publicul pentru că nu a cântat împreună cu ea.

Îndemnând mulțimea să îi dea un feedback mai entuziast, ea a spus între versuri: "De ce vă purtați de parcă nu știți acest cântec?".

Apoi, ea a strecurat câteva adlibări vorbite și a adaptat câteva versuri pentru a-și marca reușita.

"Nu am vrut să te părăsesc (dar a trebuit), nu am vrut să mă cert (dar ne-am certat), am început să plâng, dar apoi mi-am amintit - tocmai am câștigat primul meu Grammy!".

Cântecul este considerat în general ca fiind despre destrămarea relației ei cu fostul ei soț, Liam Hemsworth.

Fanii s-au grăbit să își împărtășească online laudele pentru noua interpretare a cântărețului de la "We Can't Stop".

"Miley Cyrus tocmai a arătat un talent și o voce uimitoare, fiind în același timp hilară și intimidând sarcastic mulțimea pentru a se entuziasma", a scris unul pe X/Twitter.

Un alt fan a fost de acord: "Stai, Miley Cyrus este hilară; felul în care este atât de neserioasă".

Cyrus a primit primul ei Grammy, pentru cea mai bună interpretare vocală pop, de la Mariah Carey, și a fost în mod clar un moment care a însemnat mult pentru fosta vedetă Disney.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel