Miley Cyrus, dezvăluiri despre divorțul de Liam Hemsworth: Nu mi-aș șterge povestea

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Piesa Flowers a lui Miley Cyrus, confirmată ca fiind cel mai bine vândut single al anului la nivel global
Piesa Flowers a lui Miley Cyrus, confirmată ca fiind cel mai bine vândut single al anului la nivel global

Miley Cyrus a realizat un pictorial îndrăzneț pentru coperta British Vogue din iunie 2023, iar pe lângă ședința foto uimitoare, în care și-a etalat cu mândrie silueta de invidiat, cântăreața americană a vorbit și despre viața sa amoroasă. 

În cadrul interviului, artista în vârstă de 30 de ani a vorbit fără rețineri despre divorțul de Liam Hemsworth, susținând că, deși a fost rănită, nu ar schimba nimic. Miley și Liam au avut o relație presărată cu suișuri și coborâșuri timp de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2009, în timp filmărilor pentru „The Last Song”, iar în 2018 au decis să se căsătorească. Totuși, relația lor s-a încheiat în 2019, divorțând în februarie 2020. 

Pe parcursul relației lor, în presă au apărut o mulțime de știri despre despărțirile lor, certurile și infidelități, iar dacă fanii au crezut că artista a trecut peste rana lăsat de această poveste de iubire, melodia lansată de Miley la începutul anului 2023 a scos la iveală detalii neștiute despre relația cu Liam. 

În piesa „Flowers”, unul din versuri vorbește despre momentul când cuplul și-a pierdut casa din Malibu în incendiul Woolsey din 2018. Vorbind despre zvonurile despre mesajele ascunse din melodia, Miley a spus: „Nu trebuie să fiu un maestru în meșteșugul de a păcăli publicul.”

„Nu mi-aș șterge povestea și nici nu aș vrea să fie ștearsă. Am avut o viață interesantă împreună, o poveste uimitoare”, a declarat Miley Cyrus în interviul pentru British Vogue. 

De asemenea, într-un interviu pentru jurnaliștii de la People, o sursă apropiată artistei a dezvăluit că aceasta a avut timp să-și vindece rănile după divorțul de Liam Hemsworth și este foarte bine acum.

„Este foarte fericită”, a dezvăluit o sursă pentru People, adăugând: ”Toată lumea a învinovățit-o pentru divorț și a numit-o copilul rebel, dar n-a fost corect. Relația dintre ei a fost toxică, iar ea a fost sfâșiată”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel