Miley Cyrus, despre mariajul ei cu Liam Hemsworth: A fost un dezastru nenorocit

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
De ce unele celebrități și-au schimbat numele? Descoperă motivele din spatele acestei decizii / Facebook
De ce unele celebrități și-au schimbat numele? Descoperă motivele din spatele acestei decizii / Facebook

Miley Cyrus nu are niciun regret cu privire la căsnicia ei cu Liam Hemsworth, ba chiar a mărturisit public că legătura dintre ei „a fost un dezastru.”

Cei doi s-au cunoscut în 2008, atunci când au filmat împreună la „The Last Song.”

Au avut o relație on-off timp de mulți ani, înainte să se căsătorească în 2018, dar au divorțat un an mai târziu.

În timpul unui concert pe care Miley l-a susținut în cadrul Lollapalooza Brazilia, artista a invitat un cuplu pe scenă, pentru o cerere în căsătorie. După ce s-au „cerut” public, Cyrus le-a transmis: „Dragilor, sper ca mariajul vostru să meargă mai bine ca al meu...al meu a fost un dezastru nenorocit.”

Cântăreața și Liam au părut extrem de îndrăgostiți de-a lungul anilor, dar uite că intimitatea lor a fost mai complicată decât pozele afișate pe Instagram. 

Hemsworth este cel care a intentat divorț în 2019, iar la acea vreme reprezentanții artistei au spus: „Ambii evoluează constant și se schimbă, atât ca indivizi, cât și ca parteneri, așa că au hotărât că aceasta este cea mai bună decizie pentru ei, în timp ce se concentrează pe viața personală privată, cât și pe carierele lor.”

La scurt timp după despărțire, artista a apărut în compania unei femei pe nume Kaitlynn Carter. În septembrie 2020, în cadrul podcast-ului lui Joe Rogan, ea a mărturisit că fanii nu știu întreaga poveste și ea nu a trecut imediat de la un partener la altul.

„Ceea ce m-a deranjat nu a fost faptul că eu și cineva pe care l-am iubit am realizat că nu ne mai iubim așa cum obișnuiam să o facem. Asta este OK și pot accepta fără probleme. Nu pot accepta însă toate poveștile negative și victimizarea care a urmat”, a spus ea.

În prezent, Miley poate să facă glume pe seama experiențelor sale trecute, lansează un album de muzică live și pare că se simte din ce în ce mai bine în pielea ei.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel