Mihai Trăistariu, surprins într-o situație ȘOCANTĂ! Plătit cu PEPENI pentru un concert

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Mihai Trăistariu, captură video YouTube
Mihai Trăistariu, captură video YouTube

Mihai Trăistariu a primit o plată în pepeni de la Dăbuleni. Cântărețul s-a bucurat de o cantitate impresionantă, adunând sute de kilograme pe care le-a dus acasă. Acesta nu este primul caz în care artistul primește o plată într-o formă neobișnuită.

Mihai Trăistariu a fost implicat într-o situație neobișnuită și surprinzătoare. După un spectacol la care a participat, a fost "plătit" în pepeni de către Dăbuleni. Artistul a plecat acasă cu portbagajul plin de fructe. Fiind vegetarian, Trăistariu a acceptat cu bucurie această formă de remunerație și nu a fost deloc dezamăgit.

Mihai Trăistariu a avut parte recent de o experiență inedită. Invitat să cânte la un eveniment, artistul a fost plătit atât cu bani în cont, cât și cu o cantitate impresionantă de 140 de kilograme de pepeni, primiți ca un cadou special. Generosul donator i-a oferit chiar și o plimbare prin câmpul unde au fost cultivați pepenii. Având în vedere pasiunea sa pentru fructe, acest cadou nu l-a deranjat deloc.

Mihai Trăistariu a dezvăluit că nu este prima dată când primește astfel de cadouri după un concert. De-a lungul timpului, artistul a primit adesea alte surprize în afară de suma convenită, cum ar fi vacanțe luxoase sau alte obiecte negociate în prealabil, iar el le acceptă cu plăcere.

„Se întâmplă să mă cheme oamenii să le cânt dansul mirilor. Așa s-a întâmplat și la Dăbuleni, weekendul trecut. Ne-au dus și pe câmp, am făcut o mică excursie de o oră, am vizitat câmpuri întregi de pepeni, ne-am făcut poze și am plecat cu portbagajul plin de pepeni. Mi-a dat 14 pepeni, a câte 10 kilograme fiecare. Am fost și vegetarian pe vremuri, eu sunt cu fructele”, a declarat Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel