Mihai Trăistariu nu mai poate conduce! Cântărețul călătorește cu trenul

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Mihai Trăistariu nu mai poate conduce! Cântărețul călătorește cu trenul
Mihai Trăistariu nu mai poate conduce! Cântărețul călătorește cu trenul

Mihai Trăistariu este nevoit să circule cu trenul după ce a rămas fără permisul auto. Ironia sorţii, artistul a devenit pieton la doar două zile după ce a cântat la evenimentul organizat de Ziua Poliţiei Române.

„Mai am până pe 12 mai. De trei săptămâni mi-au luat permisul, după ce am cântat la Ziua Poliției Române. Am cântat acolo sâmbătă și luni mi-au luat permisul”, a mărturisit Mihai Trăistariu, la Xtra Night Show.

„Nu mai am permis, mi-a luat poliția permisul, călătoresc cu trenul acum. Am trecut pe roșu în Constanța, mă grăbeam. Polițistul zicea că a fost roșu, eu am zis că a fost portocaliu. Mi-a suspendat permisul timp de 30 de zile. Pe 12 mai intru din nou în posesia lui”, a mărturisit Mihai Trăistariu. pentru Click!.

Mihai Trăistariu nu se află însă la prima abatere, ca șofer: „Culmea e că mi s-au mai întâmplat de-astea, că aşa sunt eu, uneori, neinspirat. Oamenii legii m-au recunoscut, dar, de data asta nu m-au mai iertat. În altă zi, am reuşit să scap la mustaţă, dar, acum, nu a mai fost cazul”.

Mihai Trăistariu este un cântăreț din România, fost component al formației Valahia. Provine dintr-o familie de artiști. Tatăl său, Gheorghe Trăistariu, a fost pictor, iar mama sa, Natalia Trăistariu, a studiat medicina și a cântat în tinerețe.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel