Mihai Trăistariu a devenit vegan. De ce a luat artistul decizia aceasta radicală: „Mi-a scris un nutriționist că greșesc”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Mihai Trăistariu, la Oracolul Vedetelor
Mihai Trăistariu, la Oracolul Vedetelor

Mihai Trăistariu a vorbit despre stilul de viață pe care-l are în prezent. 

Mihai Trăistariu a luat o decizie radicală, la început de 2024. Artistul este convins de faptul că nu-și mai dorește să includă în meniul său preparate pe bază animale, fie că este vorba de lapte, ouă sau carne, motiv pentru care de câteva zile este vegan. Invitat în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, acesta explică care sunt argumentele pentru care a decis să-și schimbe complet stilul de viață, dar a dezvăluit și cum arată meniul său dintr-o zi. 

„Acum am mâncat o supă de dovleac și niște ghimbir cu un fel de fresh. Nu e așa de greu, ai fasole, de toate, legume și fructe, nu e greu, trebuie să suplinești vitamina B12, care era în carne și D. Proteine ai în plante. Eu am mai fost vegetarian și mâncam iaurt, lapte și ou, acum vreau să le scot și pe astea, să văd cum e. Am văzut studii, ieri când am scris pe Facebook mi-a scris Kamara că îmi dă sfaturi, că e de 5 ani, mai sunt vedete. E un pic mai sănătos, unii spun, alții mă ceartă, mi-a scris un nutriționist că greșesc.”, a declarat Mihai Trăistariu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

„Nu vreau să moară animalele”

Artistul spune că de-a lungul timpului a văzut extrem de multe filmulețe în care animalele sunt sacrificate cu cruzime, pentru a putea fi integrate, ulterior, în fel de fel de preparate. Astfel, acesta spune că nu mai poate trăi cu gândul că face rău vietăților, pentru a mânca proteine de acest gen. 

„Mie mi-e milă de animale, am o asociație cu câini, pisici, nu vreau să știu că a murit acea găină, vaca, dar de ce să le omorâm? Am văzut niște filmulețe și mă enervează, eu mai mult pentru animale mă sacrific. Vreau să trăiesc și mai mult, dar nu vreau să moară animalele.”, a mai spus acesta.

Face regulat și sport

Faptul că artistul reușește la 47 de ani să se menține la aproape aceeași formă fizică nu e întâmplător, întrucât el spune că trece adesea și prin sala de fitness. Lipsește de aici însă numai vara, când are programule extrem de încărcat cu diverse proiecte de sezon.

„Am făcut și sală. Am făcut cu antrenor la început, am învățat și apoi am făcut singur. Merg primăvara 3 luni și iarna 3 luni, vara vin mereu dimineața turiștii, seara am concerte. Vreau să-mi fac simțită prezența, astfel încât să se întoarcă. Vara am concerte câte 5-6 pe seară, în weekenduri plec la nunți, la zilele orașului sau ce mai am. Când fac sală mă controlez la calorii, să nu exagerez. Am fost mereu atent la mâncare, vegan o să fiu cât pot, dacă pot toată viața, e genial, dar eu cred că e bine, asta e părerea mea. Știu persoane care sunt de 30 de ani și au analizele bune.”, ne mai spune Mihai Trăistariu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel