Mihai Coadă: Am căzut într-un păcat greu / Eram căsătorit de 17 ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Mihai Coadă, actorul din serialul „La bloc”, despre momentul în care și-a înselat soția
Mihai Coadă, actorul din serialul „La bloc”, despre momentul în care și-a înselat soția

Mihai Coadă a povestit cum a ajuns pe drumul duhovnicesc.

"M-am apropiat de Dumnezeu în 1994, am căzut într-un păcat greu care se numește adulter. Atunci s-a trezit conștiința în mine că nu e în regulă. Eram căsătorit de 17 ani și în 1994 s-a petrecut întâmplarea. Prima dată m-am dus să mă spovedesc la părintele de la biserica care era vizavi de locuința noastră. Părintele m-a întrebat dacă spun rugăciunea seara-dimineața dacă țin postul, i-am zis că da, apoi m-a chemat la împărtășanie, dar nu era în regulă, că știu că e păcat greu. 

Pe drum spre casă treceam prin fața unei biserici și am intrat în biserică și aud acest părinte, care mi-a fost naș de cununie a 2a oară, că zice să nu facem spovedanie formală și am zis, el e al meu. M-am dus la spovedanie atunci și am rămas la dânsul, m-a împărtășit după 1 an de zile de la păcat. Și așa am început urcușul acesta duhovnicesc, mai multe căderi și mai multe urcușuri.

N-am putut să mai repar lucrurile cu fosta soție. Fata noastră era cam libertină așa, era la vârsta de 18 ani și era libertină și ne-a zis că dacă ne împăcăm pleacă de acasă. Era mai apropiată de mama ei, ce au discutat ele... atunci s-au despărțit apele. Am stat singur 3 ani de zile, am vrut să mă călugăresc de atunci", a declarat Mihai Coadă în podcast "La Măruță".

Mihai Coadă este un fost actor de teatru și televiziune român, cunoscut pentru interpretarea rolului lui Nelu Curcă în serialul La bloc. În 2002 a primit rolul principal în serialul La bloc, care a avut parte de succes. Conform declarațiilor sale, convingerile sale ortodoxe l-au determinat să fie reținut în privința rolurilor în comedii

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel