Mihai Coadă, actorul din serialul „La bloc”, despre momentul în care și-a înselat soția: Nu m-a iertat nici după 30 de ani

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Mihai Coadă, actorul din serialul „La bloc”, despre momentul în care și-a înselat soția
Mihai Coadă, actorul din serialul „La bloc”, despre momentul în care și-a înselat soția

Mihai Coadă, actorul care l-a interpretat pe Nelu Curcă în serialul „La bloc”, și-a deschis sufletul și a vorbit în podcastul lui Cătălin Măruță despre momentul în care și-a înșelat soția. Mai mult, și fiica lui a dorit ca părinții să divorțeze.

„S-a întâmplat prin 1994 când am făcut un păcat greu. Am căzut într-un păcat greu care se numește adulter. Eram căsătorit de 17 ani. Atunci s-a trezit conștiința în mine și am zis că nu este în regulă. Soția aflase, ea a băgat divorț. (...) Din prima căsătorie am o fată. Fata mea ne-a zis și ea să ne despărţim, ea era cam libertină, avea 18 ani. Mi-a zis: «Dacă vă împăcați, eu plec de acasă». Era mai apropiată de mama ei și probabil au discutat. S-au despărțit apele după 17 ani. Am stat singur 3 ani, nu ştiam ce să fac, atunci am vrut să intru în călugărie.”, a spus Mihai Coadă în podcast.

Întrebat care a fost motivul pentru care a greșit în căsnicie, Mihai Coadă a spus:

„Am divorţat de prima soţie din cauza ispitelor, aşa mai păcătuiesc bărbaţii. Se mai uita în stânga şi în dreapta, femeia atrage….”

Mai târziu, Mihai Coadă a cunoscut-o pe actuala soție, care era văduvă și avea un băiat cu un an mai mic decât fiica lui.

„Fata mea a făcut balet la Palatul Culturii și dânsa era secretară acolo. Întotdeauna, când stabileam programul, stabileam cu secretariatul și cu profesoara de dans. Mi-a atras atenția. Era o fată la locul ei, liniștită. Era văduvă, ea își pierduse bărbatul cu 4 ani în urmă. Singurătatea se suportă foarte greu. Am început să ne întâlnim, în curăție am stat. După un an jumătate am cerut-o în căsătorie. Și asta a fost. Ea avea un băiat.”, a mai spus Mihai Coadă.

Chiar dacă au trecut mai bine de 29 de ani de atunci, fosta soție nu l-a iertat, iar când se întâlnesc îl tratează cu ignoranță.

„Îmi poartă și acum ranchiună. Eu îi dau dreptate. Eu am greșit și poate că i-am nenorocit viața, poate, nu știu. Au trecut aproape 30 de ani. Nu m-a iertat, după cum se manifestă. De exemplu, într-o zi venea de la piață și voiam să îi iau sacoșele, mi-a spus «nu, nu, lasă-le că le duc eu», adică foarte tăios.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel