Micutzu răspunde criticilor adresate filmului Teambuilding: „Nu este scopul meu să educ oamenii”

Autorul articolului: Alexandru Negrici | Dată: 13 ian 2023, 09:37 | Categorie: Lifestyle
FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Actorul Cosmin Nedeclu („Micutzu”) a răspuns criticilor negative primite de filmul Teambuilding.

 

„Dacă pe mine mă definește ca individ în viața de zi cu, o voi aduce și în partea profesională. Nu este scopul meu să educ oamenii, să educ copiii – asta fac părinții și școala. Eu distrez oamenii”, a spus Cosmin Nedelcu la Europa FM.

„Scopul nostru a fost să facem un produs la care să ne uităm și noi, să râdem. Am văzut filmul de minim 12-15 ori și de fiecare dată m-am amuzat. Și la montaj am râs, dar și în sălile de cinema când surprindeam oamenii la finalul filmului, cu echipa de actori, și vedeam oamenii care aplaudau în picioare la final – oamenii aceștia există", a precizat Cosmin Nedelcu. 

Micutzu a spus că nu dorește să-i transmită nimic lui Cristian Tudor Popescu.

„Nu am ce să-i spun domnului Cristian Tudor Popescu pentru că dânsul este entitled să aibă o părere despre filmul acesta pentru că, din câte știu eu, este o ocupație d-ale dânsului – să fie critic de film. Cum nici doamnei Irina Margareta Nistor nu am ce să-i spun, dar m-am bucurat că m-a sunat și m-a felicitat pentru rol”, a mai spus Cosmin Nedelcu.

„În momentul în care tu faci niște glume pe care tu, dacă le-ai vedea și ai râde, ai vrea să feliciți persoana respectivă de pe scenă înseamnă că ai ajuns într-un punct foarte bun, spunea Vio Dragu despre momentul bun din stand-up. Eu cred că am făcut o treabă foarte bună și am râs”, a continuat actorul.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite