Mick Jagger nu vrea să le lase averea copiilor săi: Nu au nevoie de 500 de milioane de dolari pentru a trăi bine. Unde vor ajunge banii

Valentina Miu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Mick Jagger. Captură video: YouTube/Sky News
Mick Jagger. Captură video: YouTube/Sky News

Într-un interviu publicat recent de Wall Street Journal, Mick Jagger a afirmat că cei opt copii ai săi nu au nevoie de 500 de milioane de dolari pentru a trăi bine, spunând că şi-ar putea dona averea.

Într-un interviu publicat recent de Wall Street Journal, rockerul a discutat despre afacerile Rolling Stones, în timp ce trupa se pregăteşte să lanseze primul album cu material original după 18 ani.

Jagger spune că, deşi nu îi place să se ocupe de afacerile din industria muzicală, este necesar.

Trupa The Rolling Stones a făcut milioane de turnee de-a lungul anilor. Când a fost întrebat dacă există planuri de a-şi vinde catalogul muzical de după 1971 pentru a câştiga şi mai mulţi bani, Jagger a spus că nu.

Rockerul a spus despre copiii săi că ”nu au nevoie de 500 de milioane de dolari pentru a trăi bine” şi a sugerat că într-o zi şi-ar putea dona averea unor organizaţii de caritate, potrivit publicaţiei.

Cei opt copii ai lui Jagger, Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia May, Lucas, Gabriel şi Deveraux, au vârste cuprinse între şase şi 52 de ani.

Artistul în vârstă de 80 de ani a spus că este, de asemenea, conştient de faptul că banii se mai pot face.

„Poţi avea o afacere postumă acum, nu-i aşa?” a comentat el, adăugând: „Poţi avea un turneu postum”, relatează CNN.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience