Michelle Obama și Bruce Springsteen au cântat "Glory Days" la Barcelona (VIDEO)

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Michelle Obama o laudă pe Beyoncé pentru că a "schimbat jocul" cu Cowboy Carter
Michelle Obama o laudă pe Beyoncé pentru că a "schimbat jocul" cu Cowboy Carter

Bruce Springsteen and the E Street Band au un nou cântăreț de acompaniament: Michelle Obama.

În timp ce asista la un concert al lui Springsteen în Barcelona, Spania, în weekend, fosta primă doamnă - cu tamburina în mână - s-a alăturat muzicianului rock pe scenă pentru cel puțin o melodie. În videoclipurile postate pe rețelele de socializare, Obama poate fi văzută improvizând cu Springsteen și trupa sa în timpul interpretării piesei "Glory Days".

După ce a pășit în timp și a scuturat tamburina alături de colegii ei de backing singers, Obama împărtășește un moment scurt, dar dulce, cu Springsteen spre centrul scenei.

Potrivit Reuters, familia Obama și Springsteen au călătorit recent la Barcelona împreună cu regizorul Steven Spielberg și soția acestuia, actrița Kate Capshaw, care a cântat și ea puțin în timpul concertului. Grupul de turiști cu vedete ar fi vizitat în timpul călătoriei unele dintre cele mai faimoase obiective culturale ale orașului, inclusiv bazilica Sagrada Família și muzeul Picasso.

Springsteen a concertat vineri pe Stadionul Olimpic Lluís Companys din Barcelona în cadrul turneului său mondial 2023, care va ajunge în decembrie la San Diego, Inglewood și San Francisco.

Soții Obama au menținut o relație personală și profesională strânsă cu Springsteen de când muzicianul l-a susținut pe Barack Obama la președinție în 2008 și din nou în 2012.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel