Michelle Obama o laudă pe Beyoncé pentru că a "schimbat jocul" cu Cowboy Carter

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Michelle Obama o laudă pe Beyoncé pentru că a "schimbat jocul" cu Cowboy Carter
Michelle Obama o laudă pe Beyoncé pentru că a "schimbat jocul" cu Cowboy Carter

Michelle Obama a lăudat-o pe Beyoncé pentru că "a contribuit la redefinirea unui gen muzical" cu noul său album country Cowboy Carter.

Fosta Primă Doamnă a SUA a distribuit marți pe Instagram ilustrația noului album al lui Beyoncé și a descris-o pe vedeta muzicală ca fiind o "deschizătoare de recorduri și făuritoare de istorie".

"Cu Cowboy Carter, ați schimbat încă o dată jocul, contribuind la redefinirea unui gen muzical și la transformarea culturii noastre. Sunt atât de mândră de tine!", și-a legendarizat ea postarea.

"Cowboy Carter este un memento că, în ciuda prin a tot ceea ce am trecut pentru a fi auziți, văzuți și recunoscuți, încă mai putem dansa, cânta și fi cine suntem fără regrete. Acest album ne amintește că TOȚI avem putere. Există putere în istoria noastră, în bucuria noastră și în voturile noastre - și fiecare dintre noi ne putem folosi propriile daruri și talente pentru a ne face vocea auzită în problemele care contează cel mai mult pentru noi."

Obama a remarcat apoi melodia Ya Ya a lui Beyoncé, una dintre cele mai evident politice piese de pe Cowboy Carter. În melodie, cântăreața de Texas Hold 'Em îi încurajează pe americani să "păstreze credința" în fața greutăților și îi îndeamnă să voteze.

"Împreună, putem apăra ceea ce credem și trebuie să facem acest lucru la urnele de vot în acest an", a continuat Obama. "Problemele care ne afectează cel mai mult se află pe buletinele de vot din întreaga țară - de la salarizarea egală și justiția rasială până la sănătatea reproducerii și schimbările climatice. Și, așa cum spune Queen Bey la finalul piesei Ya Ya, trebuie să "păstrăm credința" și să "VOTĂM!".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel