Michelle Obama a povestit cum s-a asigurat că fiicele sale nu se vor tatua

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Michelle Obama a povestit cum s-a asigurat că fiicele sale nu se vor tatua
Michelle Obama a povestit cum s-a asigurat că fiicele sale nu se vor tatua

Când Sasha și Malia Obama au început să discute despre ideea de a-și face tatuaje, abordarea părinților lor a fost neconvențională. Le-au impus o interdicție privind tatuajele? Deloc!

Cu cât părinții doresc mai mult să împiedice copiii să facă ceva, cu atât aceștia sunt mai determinați să o facă. Nici măcar familiile prezidențiale nu sunt imune la această dinamică. Fostul președinte american, Barack Obama, și fosta Primă Doamnă a Americii, Michelle Obama, au înțeles acest aspect din propria lor experiență. Cu toate acestea, cum au gestionat situația când a venit vorba despre... tatuajele copiilor?

Cei doi părinți au găsit o soluție surprinzătoare la o problemă comună în rândul părinților de adolescenți. Michelle și Barack au adoptat o abordare neobișnuită când fiicele lor au exprimat dorința de a-și face tatuaje. S-au pretins atât de entuziasmați de ideea tatuajelor încât le-au spus fiicelor că și ei vor să-și facă tatuaje identice, reprezentând familia Obama în cel mai bun mod posibil.

Fosta Primă Doamnă a SUA a dezvăluit această abordare originală în decembrie 2022, în timpul unei apariții în emisiunea "The Kelly Clarkson Show". Pentru modul său de a gestiona situația cu fiicele ei, Michelle Obama a primit aplauze din partea publicului prezent în studioul TV.

Sasha și Malia Obama au avut 7 și, respectiv, 10 ani când au devenit rezidenți în Casa Albă cu noul președinte al SUA. Astfel, au trăit cea mai mare parte a adolescenței lor sub atenția lumii întregi. Nu e de mirare că, în dorința lor de a-și exprima individualitatea, au considerat că tatuajele sunt o opțiune potrivită. Cu toate acestea, părinții lor au găsit o modalitate ingenioasă de a gestiona această situație și au știut cum să abordeze subiectul atunci când Sasha și Malia au dorit primul lor tatuaj.

Michelle Obama a dezvăluit: "Le spuneam fetelor: Dacă vă faceți tatuaje, ne facem și noi unul identic și îl vom arăta lumii întregi pe TikTok. Dacă le arăți copiilor că ceea ce își doresc ei este atât de interesant, atunci acel lucru devine mult mai puțin interesant în ochii lor. Puteți să vă imaginați cum ar arăta Barack Obama cu o inimioară pe umăr?" a adăugat soția fostului președinte american.

Fostul președinte american a avut aceeași idee cu zece ani în urmă, în 2013, când a discutat despre tatuaje identice în familia Obama într-un interviu pentru "The Today Show". Acesta a menționat că familia dorește să facă tatuajele mai puțin atractive pentru a încuraja renunțarea la acest mod de rebeliune.

Cu toate acestea, abordarea lui Barack și Michelle Obama nu i-a convins pe deplin pe cei doi fiice ale lor să renunțe la ideea tatuajelor. Pe măsură ce au crescut, fiicele prezidențiale au revenit asupra acestei dorințe. Se pare că Sasha Obama și-a făcut recent un mic tatuaj pe braț, potrivit unui articol din Daily Mail, care sugerează că ar putea fi un tatuaj permanent. Cu toate acestea, acum părinții nu mai consideră acest lucru o problemă majoră, deoarece Sasha are 22 de ani, este majoră și poate lua propriile decizii. În plus, mama ei și-a schimbat în timp opinia despre tatuaje.

Michelle Obama a subliniat că "tatuajele nu trebuie să fie politizate" și că majoritatea tinerilor care optează pentru tatuaje, piercing-uri sau unghii false doar își doresc să-și exprime individualitatea și să-și facă cunoscută personalitatea în moduri proprii. Aceasta a făcut aceste declarații în emisiunea "The Kelly Clarkson Show".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience